Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 12:09

Sveiki

Pēc ziemas parādījās rūsa dažās vietās... ne te pārāk daudz. Visos servisos taisa tikai vai nu veselu detaļu, vai tikai pusi no tās, bet priekš kam man taisīt pusi no detaļas, ja vajag tikai mazāko daļiņu no tās...

Varbūt kāds zin kādu meistaru, kurš taisa tādus darbus - nedārgi un kvalitatīvi?

Paldies

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 12:19

protams, ka visu detaļu jātaisa

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 12:31

Man īsti nav skaidrs, ko nozīmē rūsas "noņemšana". Tur vajadzīga nopietna apstrāde un gribot negribot jāapstrādā liels laukums. Un tā kā pēc tam kaut kas jāliek vietā, jākrāso, tad skaidrs, ka pats minimums ir viena detaļa, bet reāli jākrāso ar pārejām uz apkārtējām detaļām.
Ar smilšpapīru un krāsas baloniņu pašam vienmēr būs ātrāk un lētāk.

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 12:32

[user]379|Mizx|[/user]Man īsti nav skaidrs, ko nozīmē rūsas "noņemšana". Tur vajadzīga nopietna apstrāde un gribot negribot jāapstrādā liels laukums. Un tā kā pēc tam kaut kas jāliek vietā, jākrāso, tad skaidrs, ka pats minimums ir viena detaļa, bet reāli jākrāso ar pārejām uz apkārtējām detaļām.
Ar smilšpapīru un krāsas baloniņu pašam vienmēr būs ātrāk un lētāk.

un jautrāk - daudzkrāsaināk :lol:

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 12:41

[user]456648|magister|Rūsas noņemšana[/user]kurš taisa tādus darbus - nedārgi un kvalitatīvi?

Paldies

tādu nav.

ja taisa, tad taisa patiešām kārtīgi, jo savādāk pēc gada atkal taisīsi un būsi samaksājis x2

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 13:21

kto-nibudj s foruma zanimaetsja udaleniem rzhavchini??

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 13:22

mozhet kto-nibudj mozhet mastera posovetovatj?

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 13:24

varu.

Bet tikai patikt, ka taisa normāli, jo kas vienam ir labi, citam ir ne pārāk.

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 13:33

[user]522041|White|[/user]kto-nibudj s foruma zanimaetsja udaleniem rzhavchini??

4itaj podpisj!

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 13:59

[user]173655|vabo|[/user]
[user]522041|White|[/user]kto-nibudj s foruma zanimaetsja udaleniem rzhavchini??

4itaj podpisj!

aga i patom pol mashini shpoklevat!
Tēma slēgta