Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Palīdzība ar logu

08. Augusts 2005, 12:26

Meklēju meistaru, kurš varētu izņemt pakaļējo logu vienam nekustināmam vecam MB. Problēma tāda, ka riskēt ar sasišanu nedrīkstu, citādi būs jāmaksā pamatīga nauda par jauna pasūtīšanu no Vācijas (tādu lietotu te nav), bet arī uz servisu tā īsti nevar tikt... Kurš zina kādu, kas šo lietu varētu nokārtot? Auto atrodas Rīgas centrā.

Zinot slikto pieredzi ar citu logiem t.sk. ZB atrakcijas ar logu maiņu t.i. sišanu pats draugu lokā eksperimentēt neuzņemos...

Palīdzība ar logu

08. Augusts 2005, 15:59

Man ir dzeki kas ar to nodarboojas. Nem laukaa, liek iekssaa, tonee utt.
Pats galvenais nav daargi un brauc kur vajag Riigas robezzaas.
Veelaak babuussu tel. un tad ielikssu netaa.

Palīdzība ar logu

08. Augusts 2005, 18:25

Es liku savējam w201, TRIPLEKSā, kas rīgā atrodas. Tas gan bij priekšējais, bet zēni darbu dara godam. Stiklu noliktava diezgan plaša. Šķiet ka kādi 20-25 Ls darbs, pats stikls cik maksāja gan neatceros... :whistle:

Palīdzība ar logu

08. Augusts 2005, 21:24

[user]1874|jipis|[/user]Es liku savējam w201, TRIPLEKSā, kas rīgā atrodas. Tas gan bij priekšējais, bet zēni darbu dara godam. Stiklu noliktava diezgan plaša. Šķiet ka kādi 20-25 Ls darbs, pats stikls cik maksāja gan neatceros... :whistle:

Man jau vajag tikai izņemt un to auto pie meistariem aizdabūt pagrūti, vajag lai paši atbrauc. Un par šo logu zinu, ka nav, piedevām, konkrētais esot diezgan tipiska problēma un deficīts visur pasaulē. Jauna cenu laikam labāk pat nezināt...

Palīdzība ar logu

09. Augusts 2005, 13:41

[user]69858|Puteklis|[/user]Man ir dzeki kas ar to nodarboojas. Nem laukaa, liek iekssaa, tonee utt.
Pats galvenais nav daargi un brauc kur vajag Riigas robezzaas.
Veelaak babuussu tel. un tad ielikssu netaa.

Gaidu šo un citus variantus...

Palīdzība ar logu

09. Augusts 2005, 17:44

Vai tas logs ir uz gumijām, vai ielīmēts, kas tur ir tik sarežģīts??? Esmu ziņkārīgs :) ;)

Palīdzība ar logu

09. Augusts 2005, 19:34

[user]1874|jipis|[/user]Vai tas logs ir uz gumijām, vai ielīmēts, kas tur ir tik sarežģīts??? Esmu ziņkārīgs :) ;)

Uz gumijām. Bet ļoti slīps, lielāks par vidusmēra, smalku apsildes dzīslojumu. Un bez tā ka vispār ir rets, kā jau teicu, ar to ir problēmas visur pasaulē, viegli plīstot, maita...

Palīdzība ar logu

11. Augusts 2005, 16:37

Joprojam logs ir ieksa, bet vajadzetu dabut ara... un viena gabala, citi varianti neder...

Palīdzība ar logu

11. Augusts 2005, 20:36

sagriez gumijas un izcel bez probleemaam :evil:

Palīdzība ar logu

21. Augusts 2005, 22:44

Klau kaa veicaas? Vai dabuji aaraa?
Tēma slēgta