Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

sildams nesilst

07. Novembris 2006, 10:47

Pec ziemas iestasanas pamaniju, ka manam mersim ir apsildams pakalejais stikls.
Bet nesilda un viss.....
Parbaudiju sledzi viss ok,
parbaudiju vadus viss ok,
parbaudiju pasu stiklu - pa malam elektriba ir !
Ta kas tas pa marazmu? ka tas svitrinjas nesilda???

Starp citu kads mersim jaucis durvju fiksatoru ir? kapec ta melite ar roku ir atbidama pozicija "atverts"? tur kada atspere beigta vai ka? kadam nav bildes ar to mehanismu un ta izjauksanu?

Richi

sildams nesilst

07. Novembris 2006, 12:27

Maneejam ar vakar pazuda loga apsilde, paarbaudiiju vadus pie sleedza, viss ok. Vainiigs bija drošinātājs, 10 tais ja nemaldos, 16A.

sildams nesilst

07. Novembris 2006, 12:32

paskaties vai taas sviitrinjas nav bojātas! Ir redzēts exemplāts, kuram sildiija tikai 2 pašas augšējās ;)

Nē nu ja elektrība atnāk līdz logam tad pie vainas var būt tikai striipinjas. :?
Esmu redzējis rem. komplektus, mosh verts pameeginaat.. ;)

sildams nesilst

07. Novembris 2006, 15:51

intresanti butu, ja kads pastastitu kā tās pārautās stīpas tiek atjaunotas.... ja vispār viņas var atjaunot.

sildams nesilst

07. Novembris 2006, 15:51

lidz shim esmu dzirdejis, ka pashavki ar to atjaunoshau esot

sildams nesilst

23. Marts 2010, 09:09

visu laiku aizmirsu pajautāt:
pakaļējos logus ar smalko apsildes tīklu kaut kā var izārstēt? Silda tikai kādi 2cm.

Principā kruta lieta, bet labāk tad jau lielās svītras. Tās pat 20 gadīgam W124 vēl strādāja visas...

sildams nesilst

23. Marts 2010, 09:12

Neesmu dzirdējis. Izeja - jauns logs. Padārgi.

sildams nesilst

23. Marts 2010, 09:34

Smalkajām ārstēšana īsti nav iespējama, jo tā apsilde iestrādāta iekšā starp stikla slāņiem. Vispār jau ir tā, ka smalkā apsilde silda lēnāk, domāju, ka ilgāku laiku sildot vajadzētu atnākt vaļā vairāk kā 2 cm, bet tiešām ir jāpaciešas. Man W107 pilnīgi jauns pakaļējais logs arī nesilda uzreiz vienmērīgi, nāk vaļā tā kā pa joslām.

sildams nesilst

23. Marts 2010, 10:00

Silst lēni. Vaļā atnāk, tikai man likās, ka salona siltuma dēļ..
Es domāju, ka kontakti pienāk stikla malās. Varbūt tur kaut ko var izjaukt un iztīrīt/pārlodēt?

sildams nesilst

23. Marts 2010, 10:18

Tam stiklam gar malām iet metāla apmale, kurai klāt pienāk apsildes dzīslas. Tā pieguļ cieši klāt, neko tur pārlodēt īsti nevar. Domāju, ka ražošanas procesā tā cieši uzlikta stiklam jau vienā gabalā un tad uzklāta virsū otra stikla kārta. Nu, bet mala pati tad pieslēdzas jau pie apsildes vadiem - arī īsti nav ko lodēt. Vismaz W107 logam tā.
Tēma slēgta