07. Maijs 2008, 21:49
Varbuut kads tomer var pateikt ar kadu ellu ieelot?

Nu ne jau ar Risso
07. Maijs 2008, 21:58
[user]370016|abdenrf|[/user]man never uz augšu, bet uz aizmuguri ver. vari palīdzēt ar padomu?
jā - salauztas vadīklas. Varbūt var kauko saremontēt, varbūt nevar- atkarībā no vietas kur salūzis. Principā 99% saremontēt nevar, jo vadīklas ir no alumīnija un diezgan smalkas, tad vajadzīgas citas ko ielikt.
Runājot vispārīgi - ir trīs galvenie iemesli lūkas disfunkcijai: smēres trūkums, salauztas vadīklas, un motoriņa problēmas - aprauti zobi, beigts sajūgs, beigta kontaktgrupa, pielijis ar ūdeni un sarūsējis relejs. Trose ir ilgmūžīga.
:! ja lūka netaisas perfekti, tad labāk nevirināt, bet sataisīt/iesmērēt, jo tieši nesavlaicīga iesmērēšana noved pie vadīklu plīšanas u.c. problēmām.
07. Maijs 2008, 22:21
jaunas(lietotas )vadīklas ar darbu varētu izmaksāt ap 120ls
14. Maijs 2008, 18:54
To xmax - esli rabotajet v odnu storonu, to vozmozhno sgorelo rele, kotoroje v bagazhnie, sverhu ot motorchjika, u menja bil takoj prikol, chto ljuk otkrivalsja, a zakrivatsja on ne hotel, zimoj v dozhd`... cherez nedelju do menja doshlo rele pomenjat`... srazu pojehal
14. Maijs 2008, 19:00
esli ljuk hrenovo rabotajet, vozmite ballonchjik s WD40, otkrojte ego i pochjistite salazki, napravljajushjie i prochjie dvigajushjiesja detali, vitashjite ottuda vsju grjaz`, pesok, listja, potom mozhet i chem-to eto delo smazat`, no ja na wd40 tak i ostanovilsja...
zaodno prochjistite trubki dlja sliva vodi, chtobi v salon vlaga ne popadala
na w124te svojom menjal polnostju ljuk, tk kak predidushjij ne zakrivalsja i v itoge vsja mashina prevratilas` v kusok rzhavchjini, dazhe krisha prognila naskvoz`, gde relling sprava... chtobi vsjo eto elo perebrat`, gemor ogromnij, no za pol dnja i vecher kak bi spravilsja, tolk odnomu ego stavit` slozhno, nado kakie-to podporki stavit`
zamena trosika voobsje neblagodarnoe delo, no chto-to s etim tozhe poluchalos`... no v itoge ja ne smog zavesti motor, i odin, ni vtoroj i na etom vsjo ostanovilos`. ljuk zakleil poka do pori do vremeni
esli motora net, to... ljuk ti ne zakrojesh
tam est` plastmassovaja gajka belogo cveta, chobi ego dvigat` v ruchnuju, no, ona ochjen` tugo idjot, sama ne prochnaja, i vstrojena ona v sam motor, tak chto bez motora nikak
15. Maijs 2008, 07:25
Sposibo
pravda prodal ja uze etu moshinku, no prodal krostnomu - raskazu emu pustj posmotret
12. Jūlijs 2010, 09:18
Sveiki, vai kāds varētu pateikt kur S124 atrodas lūkas motors?