15. Februāris 2005, 11:17
[user]379|Mizx|[/user][user]16948|Arturinho|[/user]tikai lai vinju ieliktu, jaaizjauc pus prieksha
Man arī ir demontēts W123 kondicionieris, par uzstādīšanu prasīja 300 Ls BEZ kādas garantijas, ka tas strādās, garantiju var dot vienīgi tad, ja to jau strādājošā stāvoklī noņem no viena un uzreiz ieliek otrā, neder tādi kā man, kas kaut pilnā komplektācijā un labā izskatā stāvējuši kaudzē. Ja nemaldos, tad jauns ar garantiju maksāja 500 Ls tajā brīdī, kad par tiem interesējos un sapratu, ka negribu ar to visu ķēpāties bez garantijas, ka tā nebūs tikai skaista (?) dekorācija. Jā, un ievilkt to oriģinālo tiešām ir darbiņš ne pa jokam, tas, kas to bija demontējis, uz visu ko ir gatavs, bet teica, ka salikt to atpakaļ viņš neuzņemtos ne par kādu naudu...
Bet ASV tiešām labi aprīkoti W123, ja neskaita to, ka nezināmu iemeslu dēļ ABS šiem noskauda. Klimatkontrole, kruīzkontrole, pilna elektropakete u.t.t. ekstras ir pilnīgi normāli + cenas arī... esmu izdrukājis tādu labi, bet ne max aprīkotu W123 universāla (1985)sludinājumu, kas notirgots par pāri par 14000$...