Switch to full style
Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

aizmugurejais stikls

08. Janvāris 2012, 19:34

Vai kads varetu ieteikt vietu kur kvalitativi var ielikt aizmugurejo stiklu? Nesen iegadajos w124 coupe,ieprekšejais saimnieks mainija stiklu jo bija sasists,oriģinals viņam staveja pakešnieks bet samainija ķipa pret limeto kurš pec 10 dienam izbira kad taisiju ciet durvis,izradijas ka rudits nevis limetais!Tagad velos noskaidrot pa kadam aptuveni naudam var ielikt labu stiklu!

aizmugurejais stikls

08. Janvāris 2012, 20:00

08 January 2012 19:34:19 coupe 3.0D rakstīja:
Vai kads varetu ieteikt vietu kur kvalitativi var ielikt aizmugurejo stiklu? Nesen iegadajos w124 coupe,ieprekšejais saimnieks mainija stiklu jo bija sasists,oriģinals viņam staveja pakešnieks bet samainija ķipa pret limeto kurš pec 10 dienam izbira kad taisiju ciet durvis,izradijas ka rudits nevis limetais!Tagad velos noskaidrot pa kadam aptuveni naudam var ielikt labu stiklu!

aizmugurejais stikls

08. Janvāris 2012, 20:00

Dobelei tuvākā vieta liekas Jelgavā Tripleksā Dobeles ielā!

aizmugurejais stikls

08. Janvāris 2012, 20:35

Viņam tieši Tripleksa mainija!Pec 10 dienam izbira,negribu tur vairs!:navsuper:

aizmugurejais stikls

08. Janvāris 2012, 21:10

Tad pa garantiju lai maina atkal!

aizmugurejais stikls

08. Janvāris 2012, 21:22

Nu nez ka tur bus,rit zvanišos jebkura gadijuma! Es ar mieru piemaksat,galvenais lai ieliek labu stiklu nevis ruditu sudu kurš pats pa sevim paņem un izbirst ara!:]

aizmugurejais stikls

08. Janvāris 2012, 21:35

Kā jau uz pārdošanu!!!

aizmugurejais stikls

08. Janvāris 2012, 21:57

It ka jau nebija sudigs džeks,mašina laba,elektronika vienigi nav savesta lidz galam kartiba!Pa bišķiņ tikšu pats gala!Šodien tam džekam zvaniju viņš isteniba izklausijas parsteigts ka stav ruditais jo viņš samaksaja 180ls par tripleksu,teica ka viņu pašu piečakareja,palidzes man lai pec garantijas samaina,vienigi diez vai kads tices ka stikls pats izbira!:lol:

aizmugurejais stikls

08. Janvāris 2012, 23:57

08 January 2012 21:57:41 coupe 3.0D rakstīja:
It ka jau nebija sudigs džeks,mašina laba,elektronika vienigi nav savesta lidz galam kartiba!Pa bišķiņ tikšu pats gala!Šodien tam džekam zvaniju viņš isteniba izklausijas parsteigts ka stav ruditais jo viņš samaksaja 180ls par tripleksu,teica ka viņu pašu piečakareja,palidzes man lai pec garantijas samaina,vienigi diez vai kads tices ka stikls pats izbira!:lol:
Kupejām pakaļējais par 180 Ls ir pats lētākais iespējamais un nez kur ražots. Tad nevajadzētu brīnīties, ka slikts.

aizmugurejais stikls

09. Janvāris 2012, 19:17

Ta varetu but,man tripleksu par 200ls piedavaja.Šodien sazvanijos ar Triplex un viņi ir ar mieru samainit pa garantiju jo viņiem bija ienakusi viena partija ar braķetiem stikliem kuri paši pa sevi pec kada laika izbirst.
Tēma slēgta