20. Maijs 2011, 09:25
Sveiki! Nepieciešama info par W124 virsbūves priekšējās daļas, motortelpas izmēriem. Ja kādam kas tāds ir, lūdzu padalieties!
22. Maijs 2011, 18:19
Savulaik meklēju līdzīgus datus, ieteica doties pie tiem, kas virsbūves taisno. Un pēc tam izrādījās, ka arī viņiem šādu datu nav, ka parasti par atskaites punktiem tiek ņemti tehnoloģiskie caurumi, kas parasti ir simetriski un attālumi pa diognālēm. Tā kā ja vajag vēl kaut ko citu, tad meklē tukšu motortelpu un izmēri! Bet vismaz vecākiem W124 motortelpas priekšpuse mazliet var atšķirties, atkarībā no motora tilpuma. Tur priekšā apakšā viens stienis ir dažādi novietots, ja pārliek motoru, tad tas stienis var būt jāpārliek, problēma tā nav. Jaunajiem esot pārskrūvējams, vecākiem esot jāpārmetina.
23. Maijs 2011, 08:00
Tā ir, ka pie šiem izmēriem nemaz tik viegli tikt klāt nevar, bet nu tomēr, iespējams kādas kas tāds ir atrodams.
23. Maijs 2011, 11:17
23 May 2011 09:00:40 benzman rakstīja:
Tā ir, ka pie šiem izmēriem nemaz tik viegli tikt klāt nevar, bet nu tomēr, iespējams kādas kas tāds ir atrodams.
Aizbrauc uz tuvāko šrotu un nomēri! Parasti šie dati nevienam nav vajadzīgi, tāpēc nav publiski izlikti, nav jau nekāds noslēpums. Savukārt es nepaļautos uz informāciju internetā — ko var zināt ar cik līkām rokām mērīts.
23. Maijs 2011, 11:24
Es jau domāju dabūt kādu bildīti ar izmēriem, nevis tāpat papļāpāt kādi attālumi ir no viena punkta līdz otram. Ar tiem šrota izmēriem ir tā, ka nomērīt šo to jau var, bet nekas prātīgs tur sanākt nevar. Vismaz ne kā atskaites punkts pret kuru taisīt kādu citu auto. Ja būtu kāda tehnoloģiskā bilde ar izmēriem, tad tajā jau ir pateikts priekšā pret kādiem punktiem ir jāveic mērījumi, kas ir atskaites punkti un kāda ir mērīšnas kārtība.
24. Maijs 2011, 08:16
Šis te jau izskatās kaut kas uz to pusi.
.gif)
Pateicība Maaa!

Varbūt ir iespējams vēl dabūt izmērus tieši motortelpas rajonā? Man konkrēti interesē izmēri no priekšas skatoties priekšējam augšējam šķērsstienim, lukturu vietu augstums, platums un tādas nianses.