Switch to full style
Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

W124 lukturu stikli

04. Jūnijs 2009, 07:29

Tā nu gadījās, ka TA laipni paziņoja, ka priekšā uzlikti Anglijas modeļa lukturi (pagājušo gadu to nepamanīja !!!:) W124 E200,95
Jautājums- pietiek nomainīt stiklus, ja tas ir risinājums- meklet orģinālus lietotus vai jaunus lētos ?

W124 lukturu stikli

04. Jūnijs 2009, 08:03

Ar tiem anglijas lukturiem ta pasvakak ir.Es ari savam gadi divi atpakal nopirku vienu faru un uzliku.Un ari del vinas nevareju iziet TA.Bet tad iebraucu viena servisa un ari vini neko negribeja,nevareja palidzet,vienkarsi izskaidroja situaciju.Situacija ir vienkarsa,jo anglijas faras neder musu celiem.Vinas ir japartaisa,ko es pats ari izdariju.Nav neka tur sarezgita......

W124 lukturu stikli

04. Jūnijs 2009, 08:22

Par to arī jautājums- nomainīt stiklus un braukāt bez bēdām :) Un vai atšķirība tam stiklam, vai vācu,čehu vai ķīnietis ar E marķējumu?

W124 lukturu stikli

04. Jūnijs 2009, 08:28

04 June 2009 09:22:35 Zobainiic rakstīja:
Par to arī jautājums- nomainīt stiklus un braukāt bez bēdām :) Un vai atšķirība tam stiklam, vai vācu,čehu vai ķīnietis ar E marķējumu?

Bet kada tev problema ir?Vini pie stikliem piesejas vai pie gaismas stara?Ja uzlikts viss anglijas lukturis tad stiklu maina nepalidzes.Anglija ir kreisas puses kustiba,bet mums ir otradak.Attiecigi ari vinu lukturim gaismas stars ir sava lenki,kurs te neiziet Ta.Nezinu kas tev tur ir,bet viennozimigi anglijas lukturi ir japartaisa,bez ta neiziesi TA.Man tas pats bija,es tam izgaju cauri.

W124 lukturu stikli

04. Jūnijs 2009, 08:35

Tad izskatās, ka būs pa dārgo iznācis, jo TA skaidroja ka stars uz kreiso pusi aiziet, nevis labo, ka pie mums pienāktos :(
Sadomājos, ka pietiktu normālos stiklus uzlikt, bet pēc tavas pieredzes iznāk, ka nāksies meklēt visu komplektu vietā :(

W124 lukturu stikli

04. Jūnijs 2009, 08:39

04 June 2009 09:22:35 Zobainiic rakstīja:

Es nopirku ne-kīniešus, jo cenu starpība baija niecīga... kaut kas ap 5Ls laikam. Bet izvēlē Tava, jo reizēm arī tie paši 5Ls ir liela nauda. Saka, ka esot tie kīniešu švakāki, bet pats neesmu licis (parasti cenšos likt to labāko, kamēr vēl ir tāda iespēja) un komentēt nevaru.
It kā jau TA sienoties, ja nav tā maģiskā E burtiņa, bet cik esmu gājis TA, šie ne reizi nav tā arī rūpīgi pētījuši, kas man uz tiem stikliņiem rakstīts :D Iespējams, ja nebūs kur piesieties, tad skatīsies arī tos burtiņus :)
Par tiem staru kuļiem nemācēšu pateikt, jo nessmu ar to saskāries...
Lai veicās!

W124 lukturu stikli

04. Jūnijs 2009, 08:44

04 June 2009 09:35:13 Zobainiic rakstīja:
Tad izskatās, ka būs pa dārgo iznācis, jo TA skaidroja ka stars uz kreiso pusi aiziet, nevis labo, ka pie mums pienāktos :(
Sadomājos, ka pietiktu normālos stiklus uzlikt, bet pēc tavas pieredzes iznāk, ka nāksies meklēt visu komplektu vietā :(

Visu pareizi tev vini pateica.Man tas pats bija.Stiklu maina seit tev neko nelidzes.Anglijas lukturi neder musu satiksmei.Kapec tadus liki,laikam iesmereja.Man tapat bija.Jamaina lukturi uz eiropas variantu.Vai nu tie pasi japartaisa.Ar partaisisanu man toreiz serviss nenemas,vai nu vini nemak to darit vai nu kas.Specifisks pinkerigs darbs.Kamer pats to izdariju.Varu tev palidzet......Ja velies raksti uz PM.....

W124 lukturu stikli

04. Jūnijs 2009, 08:51

Paldies par komentiem visiem!!! abidno, ka nepamanīja pirmo reizi TA, kad vajadzēja mainīt lukturus, paņemu pa lēto, jo smuki un Bosh :)

W124 lukturu stikli

04. Jūnijs 2009, 13:01

Stiklus labāk likt jaunus. Kaut vai ķīniešu, bet tie būs labāki (sākumā...) par lietotiem oriģinālajiem — pilnīgi cita gaisma. Pats tikko nomainīju pret jauniem oriģināliem. Pilnīgi cits stars. Ķīniešu stikliem arī stars nav ideāls, jo tie stikli ir vienkārši "pārspiesti", bet tā nav precīza metode.

P.S. Arī ķīniešu stikliem jābūt "E" marķējumam. Ja nav, tad ar tiem nav vērts ķēpāties, jo tie ražoti vispār nez kādiem Āfrikas nostūriem.
Pēdējo reizi laboja Mizx - 04. Jūnijs 2009, 13:01, kopā labots 1 reizi.

W124 lukturu stikli

04. Jūnijs 2009, 16:23

Ja vajag lampas, mans viens komplekts ir. Jāpaskatās tikai cik viņām labi stikli un kopējais stāvoklis.
Tēma slēgta