Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa

26. Janvāris 2009, 12:51
Sveiki visiem!
Esmu noķēris akmeni priekšējā stiklā un rezultāts ir plaisa. Nekas tur vairs nav glābjams, nāksies mainīt stiklu.
Ir ienācies piedāvājums par sakarīgu (???) cenu - avantgarde tonis + zilā josla + lietus sensors + nomaiņa = Ls 98,-. Stikla ražotājs- SPLINTEX
Cipars varbūt nav tas svarīgākais, gribējās zināt viedokli par to SPLINTEX.
Vai kādam ir pieredze ar šiem stikliem? Cik kvalitatīvi, kā ar tonējuma atbilstību orģinālam, kā ar lietus sensora darbību, kā ar noturību pret skrāpējumiem?
Galu galā kas tas par SPLINTEX? Tirgotājs protams apgalvoja, ka tas esot viens no MB rūpnīcas piegādātājiem.
???
26. Janvāris 2009, 13:03
Tirgotāja apgalvojums jau nu nenozīmēs neko — varbūt Splintex tiešām piegādā, bet tikai oriģinālos spoguļu stikliņus. Neesmu dzirdējis un atsauksmju nav.
26. Janvāris 2009, 16:04
Man stāv jau otro gadu tas SPLINTEX.Nekāda vaina-liku RUMBULĀ,tur cena būs par kādiem 30Ls.lētāk,nekā piedāvā Tev!
26. Janvāris 2009, 18:23
a kā ir ar TA uzlīmi, ja maina stiklu...? Man arī būs drīz jāmaina... nezinu kāpēc, ieplaisāja pa ziemu!
26. Janvāris 2009, 18:24
[user]522468|Runchuks|[/user]a kā ir ar TA uzlīmi, ja maina stiklu...? Man arī būs drīz jāmaina... nezinu kāpēc, ieplaisāja pa ziemu!

Pārlīmē, vismaz normālos autostikla servisos toč, bet ja nesanāk, tad pa 1Ls vai 2Ls var dabūt jaunu, CSDD!
26. Janvāris 2009, 18:24
[user]522468|Runchuks|[/user]a kā ir ar TA uzlīmi, ja maina stiklu...? Man arī būs drīz jāmaina... nezinu kāpēc, ieplaisāja pa ziemu!

kad krusttēvs mainīja stiklu, tad to uzlīmi vienkārši noplēsa un pielika jau jaunajam stiklam to pašu... neko, lidz TA noturējās...
26. Janvāris 2009, 18:34
var arī nelīmēt iemet stikla lausku ar uzlīme bardačokā un viss kad vajag izvelk un parāda!
vienīgi jārēķinās ka vairāk stādinās
26. Janvāris 2009, 18:45
Ja nevar uzlīmēt veco,tad jau labāk par 1,50Ls.paņemt jaunu,nekā vadāt līdz loga gabalu un rēķināties,ka tevi turēs pie katra staba! :scratchchin:
31. Janvāris 2009, 23:56
Sveiciens!

Vislabāk būtu iesākt tēmu ar to kas tas par auto kam jāmaina stikls!
Starpcitu Splintex it krievu uzņēmums un kā jau teica ir viens no orģinālražotājiem tāpat kā Pilkinkton(iekš MB kā SIGLA) un SAINT-GOBAIN Securit! Ja pateiksi kas par auto tad pateikšu savu cenu moš labāk patiks principā manā peidžvājumā varētu būt ar pelēku (kā S klasei) joslu augšā nevis zilu!
01. Februāris 2009, 01:24
[user]382597|laurisko|[/user]Sveiciens!

Vislabāk būtu iesākt tēmu ar to kas tas par auto kam jāmaina stikls!
Starpcitu Splintex it krievu uzņēmums un kā jau teica ir viens no orģinālražotājiem tāpat kā Pilkinkton(iekš MB kā SIGLA) un SAINT-GOBAIN Securit! Ja pateiksi kas par auto tad pateikšu savu cenu moš labāk patiks principā manā peidžvājumā varētu būt ar pelēku (kā S klasei) joslu augšā nevis zilu!
Būs jāpskatās, kā ar tām joslām. Svarīgākais, kas mani interesē ir- lai stikls nekropļo bildi, lai tonis maksimāli saskan ar orģinālo un lai nav kaut kād skreisais materiāls, kas ir mīksts un viegli skrāpējas.
W210, 2001, avantgarde, lietus sensors --- cik? kādi ražotāji? kas tā par pelēko joslu?