Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa

29. Janvāris 2008, 09:04
Sveiciens viriem. Esmu sagatavojis Jums atjautibas uzdevumu: Atrodi atskiribu!
Vai kadam radisies padoms vai ideja, kur atrast trukstoso moldingu?

29. Janvāris 2008, 09:10
tev 89 gada kupe un taja gada hromi nenaca uz bamperiem un uz listem, ta ka tas ir samopals-pasdarinats, jabrauc tev ir pie kada blekera, kas loka notekcaurules lai sis tev megina kaut ka kaut ko lidzigu uztaisit un izlocit, vieniga tava izeja dotaja bridi vai ari mekle originalos un liec tik virsu
29. Janvāris 2008, 09:16
Nepareizi. Hromi ir bijuši vienmēr tikai kā papildus ekstra. Tā kā jābūt! Iesaku meklēt arī pa ebay un tādām vietām, bet var nākties meklēt pilnīgi jaunu. Nav lēta manta.
29. Janvāris 2008, 09:20
liekas ka tada platuma gan ir pasdarinajums,un originalie stirpinas ar daudz biezaku caurumu palidzibu...
un nekad mūžā neesmu redzējis lidz 89 gada ražojuma kupeju ar hromiem...
29. Janvāris 2008, 09:22
un profilā ievērtē priekšējā bufera hromu visa garumā, tāds nu noteikti nav bijis oriģinal izpildījumā
29. Janvāris 2008, 09:22
tā nav kupeja, bet sedans. te daži teica, ka iespējams uzlikti USA tirgum paredzēti bamperi
29. Janvāris 2008, 09:25
Es domaju, ka jarauj ari labas puses moldings nost, lai rastos simetrija, citadi virs 200kmh var just stabilitates zudumus.
29. Janvāris 2008, 09:26
tad man piedod nez kapec iedomajos ka ta ir kupeja
bet tik un ta 89 gada hroms ari sedaniem nenaca, man čomam ir w124 420 amerikanis un sim ir parasti hromi ka visiem,tikai sim ir 92 gada modelis, man jau aizdomas ka tie noteikti nav original
29. Janvāris 2008, 09:28
[user]136786|intars|[/user]tikai sim ir 92 gada modelis, man jau aizdomas ka tie noteikti nav original
viss kārtībā, no 89.-92. gadam arī nāca šis W124 paveids
29. Janvāris 2008, 09:32
USA vai neUSA buferi, bet moldingiem jābūt oriģināliem. Manuprāt, apakšā būtu jābūt to numuram -- katram elementam savs. Noņem otras puses moldingu, noraksti numuru, trūkstošajam atšķirsies pēdējais / pēdējie cipari un viss. Domeniksā kaut vai noskaidrosi to numuru, kas Tev trūkst un pēc tam meklēsi tālāk, ja negribēsi pie viņiem pirkt.