Switch to full style
Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Ka notirit krasu?

07. Decembris 2007, 12:15

Sveiki.Man w210 pagajusais saimnieks prieksejo resti nokrasoja melna krasa-es gribu notirit to krasu,bet es nezinu ar ko, un hroms uz reste nenoies ar krasu.Lauzu galvu un nevaru iedomaties ko darit? Palidziet ja kadam ir kaut kadas domas. :( PALDIES

Ka notirit krasu?

07. Decembris 2007, 13:42

[user]234484|kaspar|Ka notirit krasu?[/user]Sveiki.Man w210 pagajusais saimnieks prieksejo resti nokrasoja melna krasa-es gribu notirit to krasu,bet es nezinu ar ko, un hroms uz reste nenoies ar krasu.Lauzu galvu un nevaru iedomaties ko darit? Palidziet ja kadam ir kaut kadas domas. :( PALDIES

vieglāk un smukāk būs nomainīt resti!

Ka notirit krasu?

07. Decembris 2007, 13:42

[user]203592|the_jok3rz|[/user]vieglāk un smukāk būs nomainīt resti!

:iagree:

Ka notirit krasu?

07. Decembris 2007, 13:43

Vai arī pārkrāsot pašam patīkamā krāsā. ;) Hroms normāls tur vairs nebūs nekad :whistle:

Ka notirit krasu?

07. Decembris 2007, 14:11

Tur ta lieta ari ir ,ka es gribu lai butu hroms,a ar ko notirit nezinu :cry:

Ka notirit krasu?

07. Decembris 2007, 14:15

nav tak krāsota ar akvareļu krāsām, vai ne ? attiecīgi, aizmirsti par labu skatu pēc tādas krāsas noņemšanas...

ja gribi smuku , hromētu resti, meklē jaunu.

Ka notirit krasu?

07. Decembris 2007, 14:40

ljoti zel. :?

Ka notirit krasu?

07. Decembris 2007, 14:41

Tas gan, ja krāsoja pamatīgi, tad laikam nebūs viegli - jāmeklē jaunu, jo tagad krāsas parasti tiek maisītas kopā ar laku, ja iepr.saimnieks nebija skops, un to ar šķīdīnātāju nenoņemsi, vismaz tik viegli tas nebūs.
Ja patiešām gribi hromu - paskaties jaunu, bet ar šito paeksperementē ;) - nazhda4ka + rastvoritelj, fēns utl :evil:

Ka notirit krasu?

07. Decembris 2007, 14:43

tik ar smilšpapīru neaizraujies, lai hromu neaiztikt, tik noņem biku augšējo slāni, mozh krāsots šķūnī un krāsai virsū lika laku un nekādas suškas pe4kā ;)

Ka notirit krasu?

07. Decembris 2007, 14:43

[user]168392|Valentiins|[/user]Tas gan, ja krāsoja pamatīgi, tad laikam nebūs viegli - jāmeklē jaunu, jo tagad krāsas parasti tiek maisītas kopā ar laku, ja iepr.saimnieks nebija skops, un to ar šķīdīnātāju nenoņemsi, vismaz tik viegli tas nebūs.
Ja patiešām gribi hromu - paskaties jaunu, bet ar šito paeksperementē ;) - nazhda4ka + rastvoritelj, fēns utl :evil:

Nu kāpēc uzreiz tik asi,-nazdačka... Ir jau arī krāsa noņēmēji...
Tēma slēgta