Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa

07. Decembris 2007, 12:15
Sveiki.Man w210 pagajusais saimnieks prieksejo resti nokrasoja melna krasa-es gribu notirit to krasu,bet es nezinu ar ko, un hroms uz reste nenoies ar krasu.Lauzu galvu un nevaru iedomaties ko darit? Palidziet ja kadam ir kaut kadas domas.

PALDIES
07. Decembris 2007, 13:42
[user]234484|kaspar|Ka notirit krasu?[/user]Sveiki.Man w210 pagajusais saimnieks prieksejo resti nokrasoja melna krasa-es gribu notirit to krasu,bet es nezinu ar ko, un hroms uz reste nenoies ar krasu.Lauzu galvu un nevaru iedomaties ko darit? Palidziet ja kadam ir kaut kadas domas.

PALDIES
vieglāk un smukāk būs nomainīt resti!
07. Decembris 2007, 13:42
[user]203592|the_jok3rz|[/user]vieglāk un smukāk būs nomainīt resti!
:iagree:
07. Decembris 2007, 13:43
Vai arī pārkrāsot pašam patīkamā krāsā.
.gif)
Hroms normāls tur vairs nebūs nekad :whistle:
07. Decembris 2007, 14:11
Tur ta lieta ari ir ,ka es gribu lai butu hroms,a ar ko notirit nezinu :cry:
07. Decembris 2007, 14:15
nav tak krāsota ar akvareļu krāsām, vai ne ? attiecīgi, aizmirsti par labu skatu pēc tādas krāsas noņemšanas...
ja gribi smuku , hromētu resti, meklē jaunu.
07. Decembris 2007, 14:40
ljoti zel. :?
07. Decembris 2007, 14:41
Tas gan, ja krāsoja pamatīgi, tad laikam nebūs viegli - jāmeklē jaunu, jo tagad krāsas parasti tiek maisītas kopā ar laku, ja iepr.saimnieks nebija skops, un to ar šķīdīnātāju nenoņemsi, vismaz tik viegli tas nebūs.
Ja patiešām gribi hromu - paskaties jaunu, bet ar šito paeksperementē
.gif)
- nazhda4ka + rastvoritelj, fēns utl :evil:
07. Decembris 2007, 14:43
tik ar smilšpapīru neaizraujies, lai hromu neaiztikt, tik noņem biku augšējo slāni, mozh krāsots šķūnī un krāsai virsū lika laku un nekādas suškas pe4kā
07. Decembris 2007, 14:43
[user]168392|Valentiins|[/user]Tas gan, ja krāsoja pamatīgi, tad laikam nebūs viegli - jāmeklē jaunu, jo tagad krāsas parasti tiek maisītas kopā ar laku, ja iepr.saimnieks nebija skops, un to ar šķīdīnātāju nenoņemsi, vismaz tik viegli tas nebūs.
Ja patiešām gribi hromu - paskaties jaunu, bet ar šito paeksperementē
.gif)
- nazhda4ka + rastvoritelj, fēns utl :evil:
Nu kāpēc uzreiz tik asi,-nazdačka... Ir jau arī krāsa noņēmēji...