Switch to full style
Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

W124 spārns

12. Novembris 2007, 09:37

meklēju w124 orģinālo keisās puses priekšējo spārnu labā stāvoklī.
varbūt kāds var ieteikt kur tādas lietas var atrast.

W124 spārns

12. Novembris 2007, 10:07

sāc ar ss.lv un reklama.lv sludinājumu apzvanīšanu?

W124 spārns

12. Novembris 2007, 10:07

jo būtībā visi šroti un kantori tur liek savus piedāvājumus, ja viņiem ir kkas no b/u ;)

W124 spārns

12. Novembris 2007, 10:08

divi auto
domenikss - ja gribi "oriģinālo" :D

W124 spārns

12. Novembris 2007, 11:16

Piesakos aiz neko darit uz labās puses oriģinālo spārnu būtu labi ja pelēkā metālika ;)

manējam ir bukte kuru labot slinkums.......

W124 spārns

12. Novembris 2007, 11:57

painteresējies Berģu kalniņā tajā servisā/šrotā. viņiem kādreiz bija daudz visādi dzelži. pirms gadiem pats tur tieši spārnu pirku. neņem tikai korejas pakaļdarinājumus kaut arī jaunus!

W124 spārns

12. Novembris 2007, 12:06

kapēc? viena tante teica?

W124 spārns

12. Novembris 2007, 12:15

Es kā iesaistīts detaļu ražošanā, bijis rūpnīcās, noliktavās un blablabla atšķirību esmu redzējis un zinu. Tas nav diskusiju vērts objekts. Atšķirība vienkārši ir un faktiski adekvāta cenai. Cits jautājums ir detaļas lietotāja personīgā attieksme un plāni saistībā ar auto. Tāpēc mēs viņa vietā nevaram nolemt, ko viņam īsti vajag, varam tikai par to parunāt. Es neņemtu neoriģinālo. Kaut vai praksē esmu pārbaudījis, ka oriģinālais arī pēc 10 LV ziemām ir bez mazākā rūsas pleķīša, kaut krāsots faktiski garāžā.

W124 spārns

12. Novembris 2007, 12:18

tieši tapēc ka `viena tante teica` es pats sev tādu vienreiz nopirku :D toreiz man bija izvēle pa 30 lietotu oriģinālu vai pa 20 jaunu koreieti (vai spāni). tā kā nekad neesmu īpaši ticējis visādiem pārstāstiem nopirku jauno, turklāt lētāko. pēc pusgada iekūlos nākošajā avārijā (man tāda raiba pieredze :) ) un sasitu otru spārnu - tā kā uz korejas izstrādājuma bija jau izmeties burbulītis, nolēmu pamēģināt lietoto.
Rezultāts pēc divu gadu abu spārnu lietošanas - lietotajam oriģinālajam praktiski nav kur piesieties (dažas krāsotāja haltūras), bet korejietim ir smuki izrūsējusi visa arka un malas.
Tā teikt, pats pārbaudīju leģendas un patiesības :)

W124 spārns

12. Novembris 2007, 12:21

korejiešu spārni ir slikti tikai tad, ja nav pienāčigi apstrādāti, problēma ir tajā, ka viņi nāk tikai ar malnu grunteni pārklāti, un to nevar uzskatīt par pretkorozijas pārklājumu, un visbiežāk, tie tiek nokrāsoti tikai no ārpuses, tapēc loģiski pēc 1 ziemas ir cauri kā sieti... pamēģini oriģinālajam spārnam iekšpusi nofleksēt līdz bleķim un nobraukt ziemu - rezultāts būs tāds pats...
Nevajag aizmirst to ka bleķis rūsē tikai tad ja tam klāt tiek gaiss un ūdens, ja netiek, tad pats sūdīgākais bleķis nekādi nevar sarūsēt.
Tēma slēgta