Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa

16. Oktobris 2007, 13:53
Par cik nav garāžas, bet auto ziemā netiks lietots, interesē kur var iegādāties kvalitatīvus pārvalkus, un cik tāds varētu maksāt......?
Paldies
16. Oktobris 2007, 14:07
silti jo silti iesaku to nedariit!!!...it iipashi ja auto staavees uz ielas!!!...droshi vien rodas jautaajums kaapeec?...atbilde: zem paarsega veidojas slikta vidu kuras ietekmee auto saak pastiprinaati ruuseet!!...man bija loti liela pieredze ar paarsegiem!!!...par cenu runaajot taa ir no 50-100ls atkariibaa no auto lieluma (iet runa par normaaliem izgatavotaajiem nevis made in china utt.)
16. Oktobris 2007, 14:14
bet vai tad nav elpojošie visādi, kuri neveicina rūsas rašanos
16. Oktobris 2007, 14:24
Pie mums šādus pārklājus reāli nopirkt nevar. Tad notiek tieši tas, ko RIPs saka. Parakājies pa internetu un sameklē ražotājus / atsauksmes. Es pats pērku pārklāju no Vācijas – taisa pēc pasūtījuma. Ir iekšas pārklāji, kas ir lētāki, bet ir āra, kas maksā no 300 EUR un uz augšu. Tiem jau ir arī garantija, ka nekāda kondensāta nekur nebūs un viss tiks labi saglabāts. Protams, ja auto stāv uz peļķes, tad ar vai bez pārklāja mirtums uzkrāsies – kā visās pamestās mašīnās. Un tad vienīgais līdzeklis pēc iespējas novadīt lieko ūdeni ir šie pārklāji. Naudu taupīt nedrīkst. Garāžu var noīrēt par tāda pārvalka cenu… Ja nav ideāla garāža, bet vairāk funkcionāla, vai varbūt vienkārši nojume, tad visā pasaulē izmanto šos pērklājus. Kaut vai lai netīrumi krāsā neieēdas. Otrs – nelikt netīru un uz netīras mašīnas – tas ir kā pārbraukt ar smilšpapīru. Tikai tīru uz tīra, lai neskrāpē. Un tad vēl labajiem ja nav līdzi, tad ir obligāti jāpiepērk speciālas jostas, kas nospriego pārvalku pie virsbūves, lai tas vējā neplandās (un neskrāpē) kā arī lai zem auto ir gaisa plūsma, kas trenkātu mitrumu.
16. Oktobris 2007, 14:25
[user]45272|Rays|[/user]bet vai tad nav elpojošie visādi, kuri neveicina rūsas rašanos
Piemēram, -agroplēve :whistle:
Man jau liekas, ka Tu ar muļķībām nodarbojies
16. Oktobris 2007, 14:43
...zelta vaardi>>>noiiree garaazu uz ziemas periodu!!...dajebkuraa rajonaa (iipashi ja vaagis staavees)!!
.gif)
...nekas nav labaaks par labi ventileejamu ,tiiru garaazhu!!...ziemaa ieliek vecu saruuseejoshu ...pavasarii iznem jaunu spiidiigu

!!
16. Oktobris 2007, 14:46
jā,ventilācijai jābūt perfektai. Mans w123 pa ziemu garāžā aprusēja biku.
Itkā dzelzs garāžas ir labākas par enventilējamu betona.
16. Oktobris 2007, 14:47
[user]6695|RIPS|[/user]...zelta vaardi>>>noiiree garaazu uz ziemas periodu!!...dajebkuraa rajonaa (iipashi ja vaagis staavees)!!
.gif)
...nekas nav labaaks par labi ventileejamu ,tiiru garaazhu!!...ziemaa ieliek vecu saruuseejoshu ...pavasarii iznem jaunu spiidiigu

!!

:drunk:
16. Oktobris 2007, 14:47
[user]261791|Doberman|[/user]jā,ventilācijai jābūt perfektai. Mans w123 pa ziemu garāžā aprusēja biku.
Itkā dzelzs garāžas ir labākas par enventilējamu betona.
Diez vai.... kondensāts u.t.t.
16. Oktobris 2007, 14:48
nu vot dzelziniecē tas pasākums norisinās ne tik graujoši kā betona. Nu tā tika novērots.