Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa

22. Maijs 2007, 10:59
W124 kupejai elektriskā lūka veras vaļā lieliski, bet ciet veroties pēdējie desmit centimetri, ciet veras ar lielu piepūli...pat ar roku jāpiepalīdz... :cry: Dīvainākais tas, ka lūka sprūst kad mašīna nav atradusies saules staros, kad tā ir sakarsusi no saules stariem, lūka veras ciet un vaļā ideāli....Kapēc tā? Kaut kāds bleķis izplešas, saraujas, vai kas cits....Kā var iztīrīt to mehānismu, gadījumā, ja tas ir aizsērējis?
22. Maijs 2007, 11:04
vajag sasmeereet:)
22. Maijs 2007, 11:05
attaisi līdz galam vaļā.....
un paņem un sasmērē tās sliedītes.....
palīdzēs, un viss sāks kustēt kā vajag..
22. Maijs 2007, 11:25
Vai ar WD 40 būs gana? Vai vajag ko noturīgāku....?
22. Maijs 2007, 12:35
varbūt ar ka der, es nez...
es izmantoju kaut kādu smeķi...
22. Maijs 2007, 12:38
[user]214801|Karluha|[/user]Vai ar WD 40 būs gana? Vai vajag ko noturīgāku....?
Par to jau te runāja nesen, WD 40 gandris tas pats kā ,,tormozuha,, abi pievelk ūdeni bet neizgrūž ārā.Vismaz ar ,,grafitku,, vajadzētu iesmērēt,nu ja gribi pareizi saeļļot tad uz Domeniks jādodās.
22. Maijs 2007, 12:48
moš kāds "salodols" derēs 8D tādu vēl no bērnības atceros - visai labs :whistle:
22. Maijs 2007, 13:47
Saeļļot tās redzamās vietas, tas ir tikai sākums un parasti nemēdz iespaidot vēršanās kvalitāti, pats "žoržs" ir visi tie vadīkļi un troses zem griestu apšuvuma līdz pat bagāžniekam (kur atrodas pidziņas motors) caur C-pilāru utt., kur lai tiktu klāt vajag pāris kūleņus izpildīt vai uzticēt kādam citam kaskadierim, kas diemžēl nebūs pa lēto. Tieši šī finansiālā iemesla dēļ daudzi par salūzušām lūkām ir aizmirši.
Lūkā līdzīgi kā logu tīrītājs ir tipiska W124 slimība - vienmēr pērkot vajag pievērst uzmanību.
22. Maijs 2007, 13:51
man te nesen nevērās tieši uz ciet vēršanos..
pēc pamatīgas un rūpīgi uzmanīgas sasmērēšanas, viss atkal strādā.
22. Maijs 2007, 14:12
ir speciāla balta smēre, white grease, ar to tiek oriģināli tie mehānismi smērēti, un vislabāk arī tādu pielietot, jo solidoli utt pataisīs visu to padarīšanu netīru un pretīgu.
Ja vajadzīga ķirurģiska iejaukšanās - varu palīdzēt - esmu izkodis to visu sistēmu līdz pēdējam. pašam labāk klāt neķerties - salauzīsi kautko noteikti - man bija laužams donors uz kura trenēties pirms ķēros pie savējās lūkas remonta.
Un starp citu, visi remontdarbi ir izdarāmi no augšas, tā kā griestu apšivka nav jāaiztiek.