Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa

21. Novembris 2006, 15:18
Sveiki!
Kāds zin?
Vai platajam moldingam W124, "ļistvai", hromētās daļas ir nopērkamas atsevišķi?
21. Novembris 2006, 15:27
Es atceros ka viņus var noņemt no "ļistvi", bet var viņus nopirkt vai ne :whistle: domaju ka var :?
21. Novembris 2006, 15:34
[user]35988|Sajrex|[/user]Es atceros ka viņus var noņemt no "ļistvi", bet var viņus nopirkt vai ne :whistle: domaju ka var :?
to ka viņu var noņemt, tagad redzu gan :x
21. Novembris 2006, 15:54
No tava mersika kāds noņēma hrometas daļas??? :? brrr....kad man bija W124 es braucu ar viņu uz Baltkrieviju uz Minsku, atstāju auto pa naktī pie mājas un man no auto kāds noņēma visu listvu no četram durvim :cry:

:shocked:
21. Novembris 2006, 16:18
Viens krāsotājs „noņēma” un tagad ir aizdomas, ka atpakaļ ir pielikts ar nez ko, kā reizi gribētos izpētīt to sistēmu no otras puses pirms ķerties pie pašas mašīnas, jo gribētos izdomāt normālu atlikšanu vietā uzreiz, nevis braukāt bez un eksperimentēt. Tā kā tās līnijas ir nomontējamas atsevišķi un visticamākais, ka ir nopērkamas atsevišķi, tiesa, hromētās detaļas MB ir vienas no dārgākajām vispār.
21. Novembris 2006, 16:20
[user]35988|Sajrex|[/user]No tava mersika kāds noņēma hrometas daļas??? :? brrr....kad man bija W124 es braucu ar viņu uz Baltkrieviju uz Minsku, atstāju auto pa naktī pie mājas un man no auto kāds noņēma visu listvu no četram durvim :cry:

A man vispār nekur nebija jābrauc.......mājās pa logu redzēju,kā divi mudaki 5 sek. laikā noņema no visām 4 durvīm........a es paliku rokas plātīdāms .Sajūta supper :x
21. Novembris 2006, 16:41
[user]35988|Sajrex|[/user]No tava mersika kāds noņēma hrometas daļas??? :? brrr....kad man bija W124 es braucu ar viņu uz Baltkrieviju uz Minsku, atstāju auto pa naktī pie mājas un man no auto kāds noņēma visu listvu no četram durvim :cry:

Pazuda no viena mazā aizmugurējā. Tā detaļa ir trīs cm gara, bet gribētos lai viss ir vietā.
22. Novembris 2006, 12:56
[user]85656|metheny|moldingi[/user]Sveiki!
Kāds zin?
Vai platajam moldingam W124, "ļistvai", hromētās daļas ir nopērkamas atsevišķi?
Ir nopērkams atsevišķi. Piemēram tā mazā trīs cm garā 13,70Ls.....
22. Novembris 2006, 13:54
Sveiki!
Vai kads var piedavat W124 CE priekseja kreisa sparna moldingu, velams melnu sportline??????
22. Novembris 2006, 16:29
nu man varētu piedāvāt aizmugurējo bampera līsti (visu komplektu) no sedana.
ja ir tad pm