Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa

19. Oktobris 2005, 07:33
Lieta tāda, ka uz priekšējā stikla ir mazi punktiņi, kurus nekādi nevar notīrīt! Vai ir kāda iespēja viņus dabūt nost? Jo braucot pret sauli ir diezgan apgrūtināta caurredzamība!
19. Oktobris 2005, 07:35
Jā!
Maini stiklu. Stikls apm 60Ls un darbs 20. Esmu dzirdējis kaut ko par pulēšanas iespējām, bet stipri apšaubu ka to var tā ērti un kvalitatīvi izdarīt.
19. Oktobris 2005, 07:39
Stiklu tiiri mainiit negribaas, vai tad tieshaam nav nekaadas "tautas" metodes, kaa dabuut nost tos punktinjus??? :? Es nekur neesmu taa intereseejies, vienkaarshi vakar braucu no darba un sapratu, ka man tie punktinji ir apnikushi!!! :banghead:
19. Oktobris 2005, 07:43
Ar tautas metodēm var tikai to stiklu sačakarēt vēl vairāk, labāk uzreiz jauns un efekts ir pamanāms.
19. Oktobris 2005, 09:59
Čoms tikko mainīja W124 T-vāģim stiklu gandrīz šī paša iemesla pēc, ar zaļo augšiņu manuprāt bija kautkādi 58 vai 62 Ls ar visu darbu ,kas pa marku stiklam ,nezinu ,a kupejai ar parasto priekšas stikli vienādi?
19. Oktobris 2005, 10:07
Mans stikls ir tieši tāds pats. Viss vienos sīkos punktiņos. Nesaprotu, no kā tie radušies, bet patīkami nav.
19. Oktobris 2005, 10:10
Cik noprotu no smiltīm ,laikam , viss jau štrunts ,bet pret sauli pievakarē :whistle:
19. Oktobris 2005, 12:18
Jaa... izskataas ka tas ir labojams tikai nomainot stiklu... :cry:
19. Oktobris 2005, 12:54
Manam 123 tas pats, mazi švīkājumi, kas radušies no vēja paceltajām smiltīm, kuras logu tīrīšanas reizēs tiek izbrztas pa visu stiklu. Tas viss no mūsu "tīrajiem"ceļiem :x . Nez kur varētu dabūt jaunu stiklu ar tonētu zilu maliņu audšpusē? :whistle:
19. Oktobris 2005, 13:36
es nezin ka tas ir Jums tieshi, zinu ka man arii bja tadi mazinji punktinji, un kad tuurija logus, visas shotkas saplesa, rezltataa shviikas radaaas,
Nu neko tad es vien dienu ar man liekas ka tas bija acetons, vai kas savadaaks, tiiriju ar lupatu visu logu noberzu, un tagad ir OK,
Man taa bij, nezin kaa Jums 8)