Switch to full style
Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Auto vaskošana

21. Septembris 2005, 13:25

...ir interesē kadu vasku jūs ieteiktu lietot un kā pareizi būtu vaskot mašīnu pašrocīgi... :whistle:

Auto vaskošana

21. Septembris 2005, 13:45

Milzi neizteiksi savu pieredzi ar šo lietu... :)

Auto vaskošana

21. Septembris 2005, 13:47

Nosaukt nevienu tagad nevarēšu, bet sen sen atpakaļ bij man vasks, pēc kura pēc brauciena pa graņķerovku smuki pieķērās putekļi un veidoja riņķveida ornamentus, precīzi attēlojot roku kustības vaskošanas procedūrā :D
Derētu no tāda tā kā izvairīties, tikai sazin nu kāda :P

Auto vaskošana

21. Septembris 2005, 13:59

[user]630|Holokous|[/user]Milzi neizteiksi savu pieredzi ar šo lietu... :)

nu neesmu ar vaskoshanu pats taa iisti aizraavies, bet bratans gan vairaak to darijis ir, nu tieshi puleejis mashiinas. puleejamo pastu parasti njem autokraasu veikalaa, kautkaada "3m" firmas vinja. nu un vasku domaaju ka arii tur var dabuut. nu aizbrauc uz kaadu kraasu vaikalu un paintreseejies, vinjiem labaak jaazin ;)

Auto vaskošana

21. Septembris 2005, 14:22

A es ieteiktu pasam nevaskot labaak aizbraukt un novaskot profesionaali...daargi jaa ,bet toties ar garantiju ,ka nebuus sabojaata kraasa...ir bijusi taada probleema :)...un veel tas m3 tiesaam ir kruts ,tacu ar vinu jaaprot straadaat tur ir 1001 nianse!!vot!!

Auto vaskošana

21. Septembris 2005, 14:36

Vai tad tas attiecas arī uz parastajiem vaskiem, kas nopērkami jebkurā autobodē un Maximā, kuri vienkārši aizsargā pret atmosfēras un mehānisku (smiltis, zari...) ietekmi? :ermm: :scratchchin:

Auto vaskošana

21. Septembris 2005, 14:36

Turtle vaski ir pat ljoti OK, tik veikalaa jauzprasa, kursh vasks nedara skādi nekrāsotajām plastmasas detaļām.
Ir gadījies, ka melnās līstītes paliek pleķainas - tad jāpērk atsevišķs šķidrums plastmasa detaļām. :?

Auto vaskošana

21. Septembris 2005, 14:41

melnajaam plastmasas detaljaam spiidumu ljoti labi dabuut ir ar kurpju vicu 8) bet nezinu kaadas sekas ir peec lietus...

Auto vaskošana

21. Septembris 2005, 14:42

[user]6695|RIPS|[/user]A es ieteiktu pasam nevaskot labaak aizbraukt un novaskot profesionaali...daargi jaa ,bet toties ar garantiju ,ka nebuus sabojaata kraasa...ir bijusi taada probleema :)...un veel tas m3 tiesaam ir kruts ,tacu ar vinu jaaprot straadaat tur ir 1001 nianse!!vot!!

KRĀSOTĀJI NEREKOMENDĒ AR TO "PROFESIONĀLO" VASKOŠANU AIZRAUTIES. REGULĀRI VASKOJOT VAR PALIKT BEZ KRĀSAS.

Auto vaskošana

21. Septembris 2005, 14:54

[user]1123|OZOLS|[/user]
[user]6695|RIPS|[/user]A es ieteiktu pasam nevaskot labaak aizbraukt un novaskot profesionaali...daargi jaa ,bet toties ar garantiju ,ka nebuus sabojaata kraasa...ir bijusi taada probleema :)...un veel tas m3 tiesaam ir kruts ,tacu ar vinu jaaprot straadaat tur ir 1001 nianse!!vot!!

KRĀSOTĀJI NEREKOMENDĒ AR TO "PROFESIONĀLO" VASKOŠANU AIZRAUTIES. REGULĀRI VASKOJOT VAR PALIKT BEZ KRĀSAS.

A amatierisko rekomendee? Es atkal esmu dzirdejis, ka vaskoshana deriga lieta kraasas aizsargashanai :?
Tēma slēgta