Switch to full style
Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Bampera laboshana "atkal"

08. Jūlijs 2005, 15:59

Sorry,redzeeju ka shaads topiks jau bija,tomeer tur tika runaats par to kaa vajag/nevajag un kaa leetaak., bet reaali gribu atrast ieteikumus kur patiesi to vareetu izdariit labi.Taa nu iznaacis ka manam W210 kaads man nezinot ir staaviietaa iebraucis pakaljaa ar piekabes aaki skiet :x . Pirms pusgada bija neliela probleema priekseejam ,man suurie vechi no Pro Vento ieteica "labus "meistarus" Tallinas ielaa peec kuriem tieshi peec meenesha sudraba kraashinja saaka plaisaak.brrr...Luudzu paliidziet un iesakiet kaadu kuru patiesi zinaat un est paarbaudiijushi ,ka labo godpraatiigi,vaina ir patiesi neliela,tachu mashiina ir ljoti labaa vizuaala staavoklii kopumaa un gribu lai izdara labi.Paldies ieprieks visiem.

08. Jūlijs 2005, 16:40

Auto Stils, Ventspils iela 59

08. Jūlijs 2005, 18:46

Isteniibaa es ar taadaam lietaam nodarbojos, un pat kvalatatiivi. vis atkariigs no naudas jo matreaali ir tiessaam daargi

08. Jūlijs 2005, 20:09

Klau, a tu vari priekšējo spoileri salabot? Man vajag pielīmēt stūrīti, kurš ir nolūzis, un to visu nošpaktelēt utt. lai būtu kā jauns! Kā arī piekrāsot visu spoilera apakšu...

08. Jūlijs 2005, 20:19

[user]69858|Puteklis|[/user]Isteniibaa es ar taadaam lietaam nodarbojos, un pat kvalatatiivi. vis atkariigs no naudas jo matreaali ir tiessaam daargi

Katram gadījumam iedod kādu koordināti ,man ar caurums priekšā.

09. Jūlijs 2005, 13:08

Ja detaļas vias salasītas,jo lētāk sanāk....

09. Jūlijs 2005, 13:22

Nu man viss ir, tik jāpielīmē, jānošpaktelē un jāpiekrāso... :)

09. Jūlijs 2005, 15:45

Nu tad jau tā...līmēšana līdz 10 ls un krāsošana līdz 30 ls atkarībā no plastmasas veida un krāsas(metāliks vai parastā)....

09. Jūlijs 2005, 18:27

Nu man visu krāsot nevajag, tikai apakšu, jo tas gabaliņš arī apakšā ir, un noskrāpēts arī tikai apakšā, tā ka es domāju ka drusku lētāk tas viss izmaksās... :) Un krāsa ir parastā (MB oriģināla pelēka bamperu krāsa...)!!! :)

09. Jūlijs 2005, 18:43

Roma, man liekas, ka tev vienalga naaksies visu paarkraasot, savaadaak buus gruuti dabuut, lai tonji saskan, un lai nav nekaadas malinjas redzamas. Auto Stilaa liimeshana + kraasoshana (nu jau kaadi 9 meeneshi turaas nevainojami) izmaksaaja, ja nemaldos, 60Ls.

Un tā standarta MB pelēkā bamperu krāsa, cik nopratu, nemaz nav tik standarta, tobiš, vienkārša vai lēta. Ir tur pietiekoši daudz metālikas klāt.
Tēma slēgta