Switch to full style
Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 11:27

Ja kādu tas interesē, iekš e-bay var samekleet priekš W124 "skaidros" lukturus. Izskatās apmēram šādi:
Attēls

Cena $270, atrast var te:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 06703&rd=1

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 12:19

aga, nazivajutsja eti fari "do svidnija tehosmotr"... :D

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 12:23

Vsegda zhe mozhno pered osmotrom ih pominjatj nazad na starije. Eto nje probljema...

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 12:39

Bet vai kāds ir meiģinājis ar tādiem iziet?

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 12:55

pomenjat-to pered osmotrom mozhno, no navernoje ne zrja ne puskajut takije fari?... hotja konechno esli plevat na to, chto ot etih far nichego ne vidno nochju, to welcome... kto-to tut hotel projti kurs kontravarijnogo vozhdenija? tak vot, bezopasnost nachinajetsja s takih vot melochej, kak naprimer ispravnije originalnije fari, a ne neponjatno chto....

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 13:06

nu vai tad tā slampas ir tik sliktas? vai ta tiešām neko neredz? :cry:

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 13:21

IZSKATĀS OK, BET ES PASKATĪJOS KA ŠIS TIRGO ARĪ CITAS MB LAMPAS, KAS IR RAŽOTAS "DEPO". NU TĀDU SŪDU MANAS ACIS NAV SKATĪJUŠAS. 100% ĶĪNIETIS.
PAR W124 LAMPĀM NEKO NEVAR TEIKT. RAŽOTĀJU NEVARĒJA IZLOBĪT. E SERTIFIKĀCIJA ITKĀ BIJA. NU PROTAMS ARĪ CEŅŅIKS UZ GODA. 190LS + SŪTĪŠANA. SKATS JAU EXCELENTS. 8)

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 14:57

Nu nez... Izskatas jau baigi forši! Un man liekas ka nevar būt ka ar tādām neko neredz... Jauniem auto taču liek tādas!!!

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 15:01

[user]26014|Roma|[/user]Nu nez... Izskatas jau baigi forši! Un man liekas ka nevar būt ka ar tādām neko neredz... Jauniem auto taču liek tādas!!!

kada starpiba kruts vai nee, ja vinjs nedod gaismas starus uz priekshu tad logiski ka neko uz celja tu neredzeesi, buus vinjas spilktas bet tolka nekada, tapat kaa parastaa spuldziite buus, :lol: :P :lol:

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 15:03

[user]14923|mb300sl|[/user]
[user]26014|Roma|[/user]Nu nez... Izskatas jau baigi forši! Un man liekas ka nevar būt ka ar tādām neko neredz... Jauniem auto taču liek tādas!!!

kada starpiba kruts vai nee, ja vinjs nedod gaismas starus uz priekshu tad logiski ka neko uz celja tu neredzeesi, buus vinjas spilktas bet tolka nekada, tapat kaa parastaa spuldziite buus, :lol: :P :lol:

Ak Dievs... Nu ja normāli uztaisīts, tad jau dos tev tos starus!!! Neliks jau jaunajiem autiņiem sliktus lukturus...
Tēma slēgta