Switch to full style
Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Elektriskaa luuka!!!

09. Aprīlis 2005, 13:36

Big problem, nestrada elektriskaa luka 230 MB..kur vispar taisa tadas lietinajs un cik tas var izmaksaat, maby kads saskaries ar sjito lietinju? Jau ieprieksj pateicos :P

Elektriskaa luuka!!!

09. Aprīlis 2005, 14:13

Katram modelim ir pa niansei un ar lielu daļu problēmu var pats tikt galā, pagaidi kādu, kas pateiks, tik atzīsteis, kurš Tev W modelis?

Elektriskaa luuka!!!

09. Aprīlis 2005, 14:29

w124, nja pac es tur vairak skaadi nodarisju neka labumu :)

Elektriskaa luuka!!!

09. Aprīlis 2005, 14:36

Man W201 bija problēma ar lūku!!! Viņš negribāja celties uz augšu... Teikšu uzreiz, remonts nav no lētakiem... :whistle: Tētis to lūku taisīja, viņam servisā pateica ka tikai par izjaukšanu būs jāmaksā 30Ls!!! 8D Nu OK, atbrauca viņš uz garāžu, izjauca pats, visu tur saeļļoja iztīrīja un strādā kā jauns!!! 8)

Elektriskaa luuka!!!

09. Aprīlis 2005, 17:14

Nezinu kā ir ar w124, bet zinu kā bija ar w123.
Lūkas motors ir bagažniekā, pie lūkas motora ir skrūve, pie kuras var piekļūt ar parasto skrūvgriezi. Paskrūvējot to skrūvi lūka veras mehāniski vaļā. Kad lūka ir vaļā, tad sasmērē visu un lūka strādā visu laiku. Neveras lūka parasti vaļā tapēc, ka patz elektromotors ieķīle. Tā vismaz man bija uz w123. :whistle:

Elektriskaa luuka!!!

09. Aprīlis 2005, 17:23

nja kautkas uz to pusi varetu but par to elektromotoriiti jo itka jau skanja kautkada nak bet luka ka neveras ta neveras :(

Elektriskaa luuka!!!

09. Aprīlis 2005, 17:34

Teikšu uzreiz vienu -- servisā par to labošanu noplēsīs vājprātīgu naudu, īpaši, ja nezinās, kas par vainu un kas tur MB darāms. Man bija tāpat -- 1/2h lūku izjaucu un saliku, bet servisā brīnījās, jo nedēļu iepriekš Golfam lūku bija čakarējuši veselu dienu. Attiecīgi vari rēķināties, ka ierēķinās dienas darbu, kaut tāda tur nebūs. Tāpēc apdomā, lūka varētu būt tā, kur pašam tomēr ir vērts jau saprast, vai tiešām pats nevari to sataisīt, tici man, pietiks ar 10 min konsultāciju, lai saprastu, kā tas darāms! Arī ne tam tehniskākajam cilvēkam, galvenais, lai skrūvgriezi rokā vari noturēt!

Elektriskaa luuka!!!

09. Aprīlis 2005, 17:40

njaaa mans jau sak apdomat sjo domu vajag tiak ilai kads pastasta kas kaa precizak :)) blin ja es savas darbibas rezultaata paliksju bez lukas ar caurumu jumta es tevi atradisju 8D

Elektriskaa luuka!!!

09. Aprīlis 2005, 17:42

sencim W124 arii luuka chakareejaas, iekshaa jumtaa kautkaa shvaki biidaas iekshaa, bet kad aiztaisa ciet, neielien iisti vietaa, aizmugureejaa dalja paliek bik iekshaa, un uz augshu vispaar neceljaas...
viens itkaa teica ka kautkaada sliedes beigtas vai kautkas tamliidziigs...

Elektriskaa luuka!!!

09. Aprīlis 2005, 17:46

man sjobrid ir taa ka pat isti nav aizverusies ciet, aizmugureja dalja ir nedaudz uz augsju labi ka udens netek :)
Tēma slēgta