Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa

07. Septembris 2004, 19:40
Ja nu kādam ir kāds garāžā aizputekļojies W123 Alumīnija kalpaks(nu tāds ar MB zīmi virsū), labrāt to vēlētos iegādāties savā īpašumā. Krāsa nav svarīga.
.gif)
Man vienam kalpakam noplīsa divi stiprinājumi un tagad braucu ar 3 kalpakiem.

Izskatās draņķīgi.
07. Septembris 2004, 19:45
Man ari bija tada problema.Nav jau gruti tos stiprinajumus uztaisit atpakalj.Atradu vinas lauku majas pie sienas karajamies tiesi tadas krasas,kadu vajadzeja.Mos tev ari paveicas
08. Septembris 2004, 08:14
Problēma sāpīga, jau sen mēģinu kur tādus atrast, pagaidām piedāvā vienīgi bez stiprinājumiem. Un tiem fantastiski pieaug vērtība, nesen eBay tādus manīju par sākuma cenu 100$... Veiksmi meklējumos, jo bez tās neiztikt...
08. Septembris 2004, 09:34
man ari vajag
bet man vajag to spidigo ar krasu ieksa. man skiet, ka vins nau aluminija. un man vajag uz 15"
gaidu zinas.
08. Septembris 2004, 09:43
[user]4979|abrakadabra|[/user]man ari vajag
bet man vajag to spidigo ar krasu ieksa. man skiet, ka vins nau aluminija. un man vajag uz 15"
gaidu zinas.
Es arī šaubos, vai tās gluži no alumīnija, bet neapgalvošu. Vienkārši pašam viena, kam iekšpusi klāj nevis bremžu putekļi, bet rūsai līdzīgs veidojums. 15" ir, bet nezinu, vai Latvijā kaut viens tāds komplekts būtu bijis... jo standartā tomēr visiem nāca 14" diski... 15" tikai specpasūtījumam, kaut kādiem Pullman limuzīniem un tādā stilā... Domāju, ka to cena varētu būt 14" uzliku cena x5... Lai dabūtu 15" arī ar veiksmi var nepietikt... Tikai reiz tādus bildītē esmu redzējis...
09. Septembris 2004, 16:47
būs tad uz Taxi Radio jaaaizbrauc, moš šiem būs. ja ne tad pa šrotiem meklēšu.
27. Februāris 2006, 17:39
Uzzināju, ka tiem kalpakiem stiprinājumus var pasūtīt atsevišķi jaunus! Drošības labad pacentīšos noskaidrot detaļas numuru! Tā kā par kādu 1Ls gabalā tie varētu būt dabonami (tādas baumas, apgalvot nevaru...), tad daudziem te tas varētu būt atvieglojums kāda nozaudētā vietā. Un ir lietotāji, kas jau uzreiz salikuši kādus 5 stiprinājumus katram kalpakam, lai labāk klāt turas!
27. Februāris 2006, 17:47
Janka man stroga viens servisa stav bet nezinu ka ar tiem stiprinajumiem iespejams ka tie ari ir bet tikai viens tads spidigs zinu ka ir paskatities varesu tikai 4dien vakaraja tas tev der uzvani4dien pa dienu 6485170
27. Februāris 2006, 18:15
Tas posts tika raxtiits vairaak kaa gadu atpakaļ. Paldies par atbildēm, bet jautājums vairs nav aktuāls man.