Publicēt atbildi

Griež, bet nelec

25. Janvāris 2018, 22:07

Sveiki ir sacelies jautajums par MB 1999.gada C220 ! Braucot uzdeva gāzi un noslāpa pēc tās reizes nevar piedarbināt... Pirms kāda laika ķēros klāt sūknim kurs tika nomainīts, kā arī degvielas filtri! Rezultāts 0..! :(
Tad mēģināju ievilkt pieleca kadu brīdi rūca un noslāpa - konstatēju pustukš degvielas filtrs! Tad pielēju filtru atlaidu visas sprauslas degviela nāk un bez burbuļiem bet tāpat nelec! Kāda varētu būt problēma??? :hvz:

Re: Griež, bet nelec

26. Janvāris 2018, 16:16

Diagnostikā nav nevienas kļūdas?

26. Janvāris 2018, 19:57

Claas rakstīja:Sveiki ir sacelies jautajums par MB 1999.gada C220 ! Braucot uzdeva gāzi un noslāpa pēc tās reizes nevar piedarbināt... Pirms kāda laika ķēros klāt sūknim kurs tika nomainīts, kā arī degvielas filtri! Rezultāts 0..! :(
Tad mēģināju ievilkt pieleca kadu brīdi rūca un noslāpa - konstatēju pustukš degvielas filtrs! Tad pielēju filtru atlaidu visas sprauslas degviela nāk un bez burbuļiem bet tāpat nelec! Kāda varētu būt problēma??? :hvz:

Man liekas, ka kaut kas ir salūzis.

26. Janvāris 2018, 20:41

masp rakstīja:Diagnostikā nav nevienas kļūdas?

Kļudu nav nekādu!

26. Janvāris 2018, 20:41

JM rakstīja:
Claas rakstīja:Sveiki ir sacelies jautajums par MB 1999.gada C220 ! Braucot uzdeva gāzi un noslāpa pēc tās reizes nevar piedarbināt... Pirms kāda laika ķēros klāt sūknim kurs tika nomainīts, kā arī degvielas filtri! Rezultāts 0..! :(

Man liekas, ka kaut kas ir salūzis.

Man jau arī tā liekas! :doh:

27. Janvāris 2018, 19:14

Kloķenes sensors??? :hvz:

28. Janvāris 2018, 16:18

kloķenes vai sadales?

30. Janvāris 2018, 10:51

Tas kurš no spararata lasa apgriezienus.

30. Janvāris 2018, 13:13

Pievienojos SWAT idejai par iespējamo defektu. Tam sensoram gan vajadzētu izmest kādu kļūdu, bet varbūt diagnostikas aparāts galīgi nederīgs priekš MB.

31. Janvāris 2018, 08:49

Es teiktu ka jāskatās visa degvielas maģistrāle, no bākas līdz abratkai, diez vai kāds devējs būs vainīgs ka gaiss sistēmā, vēl bākā varētu būt netīrumi utt.
Publicēt atbildi