Publicēt atbildi

Re: W202 spidometra trose

09. Maijs 2017, 13:34

benzman rakstīja:Ja taisa burnoutu, tad spidometram nebūtu jārāda 0km/h. Jo pēc spidometra rādītāja var spriest arī par dzenošo riteņu izbuksēšanu, piemēram, akvaplanēšanas laikā. :hvz:

Akvaplanēšana notiek kustībā, tad loģiski, ka ir ātrums. Protams, tas viss nostrādā pakāpeniski, attiecīgi nav jau tā, ka bija 0 un palika 0.

09. Maijs 2017, 13:42

Es runāju par "ātruma" nolasīšanu no dzenošajiem riteņiem. Ja riteņi izbuksē, tad uz spidometra būs lēciens, ja ātrumu lasītu no piedzenamajiem riteņiem, tad tie starpību nefiksētu.

09. Maijs 2017, 13:50

Es runāju par šo. Abos gadījumos W202. Pirmajā video pamatīgi izbuksē, kad spidometrs rāda ap 40 km/h, otrajā jau riteņi griežas, bet ātrums vēl ir tieši manis minētie 0 km/h:

Pēc šiem arī redzams, ka spidometram ātrumu nolasa no priekšējā riteņa. Protams, ABS / ESP sistēmai, motora vadībai un kārbai interesē reālā situācija, tāpēc vajadzīgi visi sensori.

22. Maijs 2017, 22:49

Izjaucu priekšējo kreiso riteni, abs zobus iztīrīju smukus, sensors tīrs, rāda pretestību 1.x (man liekas 1.1 bija), voltus ar ražo griežot... Bet ātrumu nerāda.
Izskatās būs jārok tālāk, vainu kompis, vai pulkstenis. Būs laikam vel viens vakars jāvelta mēģinot ieraudzīt dzīvību kompī... ir kādam pieredze moš ar problēmām ķīnieša pāreju uz obd pieslēgties w202?

22. Maijs 2017, 23:39

TvaiX rakstīja:ir kādam pieredze moš ar problēmām ķīnieša pāreju uz obd pieslēgties w202?

Pieredze tāda, ka man W202 / W210 nekas nesanāca ar nolasīšanu. Izklausās, ka Tev arī vajag sameklēt kādu ar Staru - aiztaupīsi laiku rakājoties pa tiem sensoriem. Ar to ķīnieti ļoti maz ko redzēsi no šiem sensoriem.

03. Jūlijs 2017, 22:54

Kļūdu nolasīšanai vari izmantot hfm scan,iegoogle,mega daudz info tur ir,bezmaksass softs,tik dzīvos datus nerāda bezmaksas versijā
w202 speedo lasa no priekšas,to toč zinu,bet automāts neslēgsies,ja reduktora apgriezienu devējs būs beigts.Šitā ieberzos,ka nejauši atrāvu vadu un reduktoram un braucu mājās ar domu,gan jau iespraudu,jo speedo tak strāda...zinu ka nav par problēmu,varbūt noder vienkārši kā info.

04. Jūlijs 2017, 00:14

Ģirts rakstīja:Kļūdu nolasīšanai vari izmantot hfm scan,iegoogle,mega daudz info tur ir,bezmaksass softs,tik dzīvos datus nerāda bezmaksas versijā

Ar to var tikai primitīvākās kļūdas nolasīt, t.i. uzkrātās redz tikai primitīvākās (kritiskākās) universālās. Protams, lai brauktu uz priekšu ar to pietiek.
Publicēt atbildi