25. Janvāris 2011, 21:25
Sveiki,
Neliels priekshstaasts.
Bija man senaa jauniibaa (1999-2004) w201 2.0 benzina - 1983 gada - super krasaa (dzelteniigs):) - vieniigaa ekstra - automaats - bet nu kaa nekaa pirmais un iistais. Diemzheel nozaga. Peec tam viss kas ir bijis w126 (500 sel), alfa 156, w211 (2006-2010), gan brackas W204 - uzspeeju jau nedaudz saskaadeet

.
Nu taa - pienaaca ziemassveetku laiks - vajag daavanu - sev - W201.
ss.lv atradu melnu mb 190 2.5D 1992.gada + - ar vissaam ekstramm (puse gan nestradaa - bet tas ir laika jauttajums)- melns adas salons, elektr logi priekshaa, automaats, kondiska, abs utt., tam laikam atbilstosh aprikojums.
Esmu noleemis to notjuuneet.
Jau kaadu meenesi urbjos netaa meklejot - ko tad es no shii gribu - joprojaam domas dalaas - laikam vajag padomus?
Patlaban izdariitais - sakaartota visa piekare - kaads 700 Eur ielikts - nomainiits viss kas slikti izskataas, ksenons (tuvaas gasimas), aizmugures spoilers (lietots) iepirkts, ar karbona pleevi apliimets koks - pats dariju - kaadus 7 gadus auto pats ar rokaam nebiju aizticis - uzdzina asinis.
Plani - respektiivi Juusu domas ieteikumi???
1. Lampas (smoke bleck) aizmuguree.
2. Lampas melnaas cristal clear bleck priekshaa vai bez linzas clasic? + ksenon.
3. amg bamperi, slieksnji
4. melns vai hrom grills? - mekleeju (kaa variantu) apvienoto kapotu ar grillu.
5. salona dekor- apgaismojums (tjipa lauku skunings - diodes sabaazt visur kur vajag un nevajag - man gan liekas ka nedaudz nenaaktu par skaadi.) - durvju/sedeklju parshushana?
6. Diski - 16` - kadus? vai 17` - kaa buus ar braukshanu ikdienaa?
7. laikam arri galvenais jautaajums - karbona 3d pleeve - visu kuzovu ? vai melni mateetu? vai kraasot melni mattetu? - nekur netaa neesmu kaadaa bildee taadu redzeejis?
8. motora tjunings - to atstaashu veelaak uz shii gada beigaam - gribaas jau vairaak jaudas - bet peerkot D- es itkaa rekinaajos ka tas nebuus EVO.
P.S. Taatad gaidu ieteikumus, kritiku utt. , kaa arri piedaavajumus detaljam, darbiem utt.
Arnolds (barnijs) 26459034