15. Oktobris 2012, 15:05
Meklēšu bēšus (cream-beige) priekšējo stoiku plastmasas, griestu plastmasu (tur, kur apgaismojums) un iespējams arī bēšas krāsas griestus, ja atradīsies.
Tad nu man jautājums - vai 1983-1993 visiem auto šīs detaļas nāca vienādas un vai tās ir savietojamas krustām šķērsām?
Vai ir starpība griestos, ja ir elektrolūka vai manuālā?
16. Oktobris 2012, 21:14
karlis m rakstīja:Meklēšu bēšus (cream-beige) priekšējo stoiku plastmasas, griestu plastmasu (tur, kur apgaismojums) un iespējams arī bēšas krāsas griestus, ja atradīsies.
Tad nu man jautājums - vai 1983-1993 visiem auto šīs detaļas nāca vienādas un vai tās ir savietojamas krustām šķērsām?
Vai ir starpība griestos, ja ir elektrolūka vai manuālā?
Stoiku apsuvumos atskiriba nekada nav.
Griestu apsuvuma lidz 87gada beigam naca mazais apgaismojums,bet ar 88gadu(faceliftam) saka nakt lielais apgaismojums kura naca elektriskas lukas poga un piespradzesanas indikators.Cik zinu faceliftam nav mehaniskas lukas.Ir tikai elektriska vai ari nav.
17. Oktobris 2012, 07:41
neesmu atradis internetā, kur varētu atšifrēt VIN kodu.
Katrā ziņā man ir 89.gada 190e ar lielo apgaismojumu, bet manuāli atveramu lūku. blakus apgaismojumam ir tukša aizpildīta vieta lūkas slēdzim..
02. Septembris 2016, 14:20
Var kāds pastāstīt kā ņemās nost viduskonsole kur rokas bremze?
Noskrūvēju piepīpētāju tur nekā, atskruvēju 2 skrūves priekšā kuras redz, tad 1 skrūvi zem ātrumklo''ka pārsega...
Vairs skrūves neredzu.. kkādos ārzemju forumos lasīju ka jāatvieno bremžu trose un 'jāceļ svira uz augšu un tad viss nāk nost?
Man nedeg panelī bridinājuma lampiņa, liekas ka vadiņš nolecis no sviras, lampiņa vesela
02. Septembris 2016, 15:50
Daimler190 rakstīja:Var kāds pastāstīt kā ņemās nost viduskonsole kur rokas bremze?
Noskrūvēju piepīpētāju tur nekā, atskruvēju 2 skrūves priekšā kuras redz, tad 1 skrūvi zem ātrumklo''ka pārsega...
Vairs skrūves neredzu.. kkādos ārzemju forumos lasīju ka jāatvieno bremžu trose un 'jāceļ svira uz augšu un tad viss nāk nost?
Man nedeg panelī bridinājuma lampiņa, liekas ka vadiņš nolecis no sviras, lampiņa vesela
Izņem aizmugurējo pelnutrauku un pelnutrauka korpusu ārā un tur būs vēlviena skrūve. Rokas bremze ganrīz vai netraucē