Publicēt atbildi

mehāniskais benzīna sūknis

29. Marts 2013, 17:07

sveiki,ir aizdomas,ka mehāniskais degvielas sūknis uz w201 2.0karb. motora dzen degvielu karterī,līdzarko bija ļoti šķidra eļļa,ir doma likt valeo firmas sūkni no eparts.lv,kādam varbūt ir pieredze ar to?vai varbūt ir kāds labāks risinājums?
Paldies.

Re: mehāniskais benzīna sūknis

01. Aprīlis 2013, 16:34

...esi parliecinats ka pie vainas benzinsuknis?...tikpatlabi vainigs var but karburators, ir bijusi gadijumi..

02. Aprīlis 2013, 15:18

Notestēju sūkni,šķiet tiešām karburatorā problēma,daudz nejaucos,apskatiju pludiņkameru,viss ok,salieku atpakaļ,mašīna piestartējas,aukstu uzgāzēt nevar,jo šķiet ka tas čoks elektroniskais tur nestrādā(baigi mazie apgriezieni) un tad pēc kāda brīža pa detaļu 89 sāk kā pa krānu tecēt degviela - mans minējums ir tāds,ka adatiņa nenoslēdz pludiņkameru un tad tā 89 ir pārplūde?
Attēls
Ja tā tiešām ir pārplūde,tad diezgan bīstama :D

03. Aprīlis 2013, 19:54

Veči,tiešām nevienam nav saskare ar šito bijusi,es te netā esmu viskautko izmeklējis,nu nevaru saprast,probēmu novērsu - adatiņu iztīriju,karburoatoram masu pieslēdzu un tam devējam adatu kārtīgi ieliku 86 tajam devējam,viss ir,netek nekas,bet tāpat - ja nu sāk,neticu,ka tā jābūt.+ ja pievieno 122 detaļai štepseli,kas tur paredzēts,tā sāk kūpēt,kad atvieno viss kārtībā,iet itkā kā vajag.

03. Aprīlis 2013, 21:49

MB un karburatori ir tik šausmīgi sena vēsture, ka nevajag brīnīties par neesošām atbildēm. Man, piemēram, nekad mūžā nav trāpījies MB ar karburatoru, domāju, ka līdzīgi būs lielai daļai šeit esošo. Gaidi, varbūt atradīsies kāds ar viedokli!

04. Aprīlis 2013, 08:01

Ap konkrēto karburatoru neesmu darbojies, bet cik saprotu no tās bildes, tad detaļa 101 (Tu munēji kā 122) ir automātiskais čoks. Tas ir iekšā stāv spirālatspere vai kaut kas tamlīdzīgs, kurai pievadot strāvu, tā uzsilst un čoku atver. Kūpēt tur nekam nevajadzētu. Ja brauksi bez tā kontakta, tad visu laiku motors pārlies (būs trekns degmaisījums).
Pēc bildes nesaprotu, kas tā par detaļu 89? Skrūve ar spicu (adatveidīgu) galu?
Katrā ziņā, nospiežot gāzes pedāli ir jānostrādā paātrinātājsūknim, tas arī iešpricē papildus degvielu - tek kā pa krānu. :)
Bet tam ir jābūt tikai nospiežot gāzes pedāli. Ja strādājošam motoram negāzējot degviela iet kā pa krānu, tad es vispirms pārbaudītu vai vārsts nosedz degvielas padevi pludiņkamerā.
Ja esi Rīgā, tad kādu dienu varētu uzmest aci, kas tur par kreņķiem atgadījušies. :)

04. Aprīlis 2013, 08:48

Varu ieteikt labus karburatorniekus.

06. Aprīlis 2013, 20:37

detaļa 89 ir caurulīte,un kā pa krānu,nevis motorā,bet pa cauruli 89 ārā no karburatora - respektīvi baigi bīstamā situācija.pašlaik tā nav,jo veicu augstāk minētos pasākumus.un ka caurulītei 89 pieliek pirkstu priekšā,tad motors slāpst.

06. Aprīlis 2013, 21:22

Ģirts rakstīja:detaļa 89 ir caurulīte,un kā pa krānu,nevis motorā,bet pa cauruli 89 ārā no karburatora - respektīvi baigi bīstamā situācija.pašlaik tā nav,jo veicu augstāk minētos pasākumus.un ka caurulītei 89 pieliek pirkstu priekšā,tad motors slāpst.

Pec elcats katologa det. 89 ir tipa puteklusargs, cik saprotu tad tur ir caurums kaut kadai elposanai tapec ta 89 trubina ir pagriesta uz leju.
Varbut noder http://automn.ru/mercedes-w124/autocate ... -1090.html
Publicēt atbildi