Publicēt atbildi

Kādu motoreļļu izvēlēties?

28. Decembris 2005, 04:42

[user]540|RICHY|[/user]Gribi teikt,ka uz pudeles rakstīts sintētika,bet iekšā pussintētika?
Romas mersim jau noskrējiens neeksistē.Tas motors tak ir galīgi neskarts :D

Sintetika nevar but tik leta peec butibas tad tur ir sintetika ar udeni pa 2Ls

28. Decembris 2005, 08:38

Laba sintene labi maksā.
Ir jēga, jo:
1. Motors vieglāk griežas - degvielas ekonomija + mazāks nodilums.
2. Ziemā vieglāk pielec, līdz ar to mazāk čakarējot motoru.
3. Eļļas maiņas attālinās, jo produktam ir labāka kvalitāte.
4. Mazāk nogulsnes, tādejādi pagarinās motora mūžs.

28. Decembris 2005, 09:25

Tā ir mūžīga tēma: sintētika vai pussintētika. Es pirms pagājušās ziemas ielēju sintētiku, braucu 2 reizes pa 10 k, līdz pārgāju atpakaļ uz pussintētiku. Mans meistars, kurš nodarbojas ar rietumu auto jau vairāk par 30 gadiem, specializējas uz MB, citas markas lamā, lamā arī jaunos MB, kaut nenoliedz progresu, saka, ka jālej pussintētika vecākiem dzinējiem, sintētika labāka nebūs. man 1992 g. 200d un motors labā stāvoklī, tik un tā sāka džīt pamazām sintētiku, kaut līmenis principā nekritās. Tā ka lej vien pussintētiku

28. Decembris 2005, 11:00

[user]14923|mb300sl|[/user]Sintetiki liek tadiem motoriem kuriem ir lieli abaroti vai nu smags darbs, daudz jabrauc pastaviigi utt, slodze, a taa nemaz nav jeegas vispaar liet un arii pareizi auto pa vecu nav jegas liet klaat sintetiku

A moška man vispār nav jēgas liet eļļu iekšā? :lol:

28. Decembris 2005, 11:02

OK! Kā saprast "vecie motori"?

28. Decembris 2005, 12:21

ir viena lieta,ko gribu teikt par sintētiku un pussintētiku:
Ir nepareizi domāt,ka sintētika kalpo ilgāk,jo pussintētikai eļļošanas īpašības zūd pakāpeniski.Ilgāk lieto eļļu, švakāka viņa paliek. Sintētikai ir tāda nelāga lieta kā eļļošanas īpašību zaudēšana nevis pakāpeniski,bet vienā mirklī ļoti strauji. Ar šo faktu var izskaidrot dažu šoferīšu skeptisko attieksmi pret lēto sintētiku. Cits ir lējis sintētiku audi 80 1.6 turbo diesel un savērpis dzinēja galvu. Tagad ir baigais oponents sintētikai :D
Tātad- pirms pērk eļļu (da jebcik viņa maksātu) noskaidro cik ilgi viņa tur...

Par vecajiem motoriem es nepiekritīšu. Sintētika tiek leita arī w124 2.0 dīzelī un nekur neko ārā nespiež.dzinējs urkšķ tik klusi,ka prieks. Nav nokāviens jau gadu. eļļa,protams, ka 2.0 ls litrā.

Ā,gribētu redzēt eļļu ar ūdeni :D pa 2.0 ls litrā :D Tad jau sen katrs piektais uz ielas būtu apstājies namertvo. Mans tēvs un vēl daži cilvēki ar pajauniem BMW ;)

28. Decembris 2005, 12:27

bet labāk jau lej to pašu,ko iepriekš.Gan jau nenokausies. Ne jau rallijos tu to mersi dzenā. Visu šo penteri es saku tādēļ,ka par eļļu var maksāt mazāk nebojājot dzinēju ;) Bet es saprotu,ka ir grūti noticēt tam,ka tik mazāk.Pats agrāk neticēju.
Teiksim- meistars,kurš kapitālo remntu dzinējam veica, vispaŗ bija šokā,kad uzzināja,ka es lēju eļļu pa 1.40 litrā. Tipa jau no 90. gadu sākuma ar meršiem braukājot un ne reizi dārgāku eļļu par 1. litrā nav dīzelim gāzis :D
Es biju uz dibena :evil:

28. Decembris 2005, 13:40

:! nezinu nezinu, ar eļļu esmu uzmanīgs....ļoti skatos, ko lietoju, jo motoru noklāt ar visādiem sūdiem ir vienkārši un ja tas motorīts sarežģīts, tad taisi tik maku vaļā plaši jo plaši...

VARBŪT vecākā tipa motori ( w123 utt) spēj sagremot ne tikai kreiso dīzeli un arī kreiso eļļu , varbūt........

28. Decembris 2005, 14:55

Bet runa iet par W201 ar noskrējienu gandrīz 183000... ESSO, tādu, kā tagad ir iekšā - negribu! Gribu kaut ko labāku!

28. Decembris 2005, 14:58

Labāku?! - Lej castrol RS 10w60
Labāku motoreļļu grūti iedomāties
Publicēt atbildi