Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 4 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: Savirze 2004. gada C-klasei
AtbildeAtbilde saņemta: 30. Aprīlis 2008, 10:03 
Lietotāja avatārs
Taisu jaunu topiku, jo par jaunākiem auto neko neatradu.

Tā kā plānoju mainīt amort. un atsperes plus vēl kādu čīkstošu buksi aizmugurējā tiltā, noteikti neiztikt bez savirzes regulēšanas.

Ir dzirdēts, ka meršiem tā lieta ir visai sarežģīta, jābūt iekšā svaram, ir kautkādi leņķi, kuri standarta aparātu datu bāzēs nav utt.
Cik esmu pieredzējis ar vecākiem modeļiem, nekad pēc savirzes regulēšanas nav bijis ideāli. Vecajam S202 regulēja kaut 3x dienā - vienalga ēda riepām malas, stūre bija stingri jātur un tā.
Pašlaik viss ir fantastiski, gribētos lai tā arī būtu pēc regulēšanas.

Kādi ieteikumi, pieredze? Braukt pie Benitas mātes uz Domeniksu?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Aprīlis 2008, 10:46 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Janvāris 2005, 23:12
Atbildes: 744
Atrašanās vietas: Latvija, Rīgas apkārtnē :)
Mašīna: Volvo S60, Kawasaki ZX6R, KTM 450SX
nu cik es esmu pieredzējis ar W201 un W124 - tad nav bijis ar šo problēmu, varbūt kādreiz tracina ja stūre kaut nedaudz bet stāv šķībi, bet tad esmu atpakaļ uz servisu un saku par problēmu un tā tiek labota. Servisā, kurā es taisu savirzi, pēc savirzes veikšanas sākumā ar mašīnu izbrauc meistars un skatās, vai velk vai nevelk uz sāniem, vai stūre taisna utt... un tad tikai atdod saimniekam. Bieži vien ir servisi, kur to izdarīt ir grūti, jo atrodās vai nu centrā vai tādā vietā kur normāli nevar iemēgināt auto.
Sarežģita tur nekā nav (parasti tā meistari uzsit cenu), pāris skrūves... Sarežgījumi var rasties parasti pēc tā, ka piekarē nav bijis kaut kas kārtībā un ierūsējušas skrūves...
piekarei, it sevišķi aizmugurējā, ir jābūt ļoti labā stāvoklī, jo sākumā aizmugurējos ratus nostāda perfekti taisni un tad pēc tās arī nostāda priekšu, kaut kā tā, cik atceros no meistara teiktā. Par Domeniku neko nepastāstīšu, te ir citiem lielāka pieredze ar to =)
Varbūt Tev ir bijusi kādreiz kādam uzsista mašīna un nav bijis iespējams to savirzi uztaisīt tik labi un rezultāta ēda tās riepas?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Aprīlis 2008, 10:51 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]40230|xmax|[/user]nu cik es esmu pieredzējis ar W201 un W124 - tad nav bijis ar šo problēmu, varbūt kādreiz tracina ja stūre kaut nedaudz bet stāv šķībi, bet tad esmu atpakaļ uz servisu un saku par problēmu un tā tiek labota. Servisā, kurā es taisu savirzi, pēc savirzes veikšanas sākumā ar mašīnu izbrauc meistars un skatās, vai velk vai nevelk uz sāniem, vai stūre taisna utt... un tad tikai atdod saimniekam. Bieži vien ir servisi, kur to izdarīt ir grūti, jo atrodās vai nu centrā vai tādā vietā kur normāli nevar iemēgināt auto.
Sarežģita tur nekā nav (parasti tā meistari uzsit cenu), pāris skrūves... Sarežgījumi var rasties parasti pēc tā, ka piekarē nav bijis kaut kas kārtībā un ierūsējušas skrūves...
piekarei, it sevišķi aizmugurējā, ir jābūt ļoti labā stāvoklī, jo sākumā aizmugurējos ratus nostāda perfekti taisni un tad pēc tās arī nostāda priekšu, kaut kā tā, cik atceros no meistara teiktā. Par Domeniku neko nepastāstīšu, te ir citiem lielāka pieredze ar to =)
Varbūt Tev ir bijusi kādreiz kādam uzsista mašīna un nav bijis iespējams to savirzi uztaisīt tik labi un rezultāta ēda tās riepas?

esmu strādājis servisā un regulējis savirzi.
priekšējā savirze = stūres pirksti. nekas sarežģīts, ja pirksti ir svaigi. ja viņi ir pastāvējuši (lasīt ierūsējuši) tad dažreiz nākas pat karsēt un tas jau ir čakars.
aizmugurē = vienas skrūves pagrozīšana, pavisam elementāri, nekas tur arī nerūsē. bet tas tāpat ne visiem auto. nu meršiem gan ir.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Aprīlis 2008, 13:21 
Lietotāja avatārs
Tur jau vēl ir izgāzums, ja nemaldos. Tad kopā ir 2 plaknes kurās notiek riteņa iestatīšana?

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 4 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012