Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

!!!reduktors!!!

23. Augusts 2007, 17:03

Interesē cik varētu maksāt:
.)Reduktora blivjslēgi [pusassīm]
.)Kardāna gumijas mufta pie reduktora

!!!reduktors!!!

23. Augusts 2007, 17:07

1) Ja pareizi sapratu, par ko iet runa, tad 5Ls/gab.

!!!reduktors!!!

23. Augusts 2007, 22:17

[user]26014|Roma|[/user]1) Ja pareizi sapratu, par ko iet runa, tad 5Ls/gab.

No reduktora uz katru pusi iet k-kādas gumijas, tā man šodien skaidroja!

!!!reduktors!!!

23. Augusts 2007, 22:19

[user]203592|the_jok3rz|[/user]

nu logiski... pienak kardans... un aiziet uz katru pusi pa vienai pusasij!

!!!reduktors!!!

23. Augusts 2007, 22:27

[user]222998|_atkal_es_|[/user]
[user]203592|the_jok3rz|[/user]

nu logiski... pienak kardans... un aiziet uz katru pusi pa vienai pusasij!

Es par gumijām runāju nevis pusasīm! lol!

!!!reduktors!!!

23. Augusts 2007, 22:33

nu jau tu atkal sac nesmuki uzvesties! protams ka katra puse uz KATRAS pusas ir pa salnikam... tak aizbrauc uz MBus... iedod VIN kodu un vini tev paradis smuku bilditi ar visam gumijinam un cik katrai pusei vinas vajag...

!!!reduktors!!!

23. Augusts 2007, 22:35

[user]222998|_atkal_es_|[/user]nu jau tu atkal sac nesmuki uzvesties! protams ka katra puse uz KATRAS pusas ir pa salnikam... tak aizbrauc uz MBus... iedod VIN kodu un vini tev paradis smuku bilditi ar visam gumijinam un cik katrai pusei vinas vajag...

Nesanāk pa ceļam Mbus, es no Valmieras!

!!!reduktors!!!

23. Augusts 2007, 22:38

nu tad ir variants... visdroshakais... nonemt to reduktoru... izjaukt un pasutit dalas pec numuriem jebkura autobode... bet ja nemaldos Cesis bij viens veikals kur vareja dabut praktiski jebkura izmera salnikus un gultnus! panem vecos lidzi un pec izmeriem iedos citus! Mes shita vienam Vojagerim izlidzejamies... ari pakalejais tilts suloja... par komplektu orginalo prasija ja nemaldos uz 120Ls... a tur samaksajam laikam kadus 20Ls... ripo jau otro gadu... nu tagad sak nedaudz sulot kardana gala salniks...

!!!reduktors!!!

23. Augusts 2007, 22:47

[user]222998|_atkal_es_|[/user]nu tad ir variants... visdroshakais... nonemt to reduktoru... izjaukt un pasutit dalas pec numuriem jebkura autobode... bet ja nemaldos Cesis bij viens veikals kur vareja dabut praktiski jebkura izmera salnikus un gultnus! panem vecos lidzi un pec izmeriem iedos citus! Mes shita vienam Vojagerim izlidzejamies... ari pakalejais tilts suloja... par komplektu orginalo prasija ja nemaldos uz 120Ls... a tur samaksajam laikam kadus 20Ls... ripo jau otro gadu... nu tagad sak nedaudz sulot kardana gala salniks...

O.k painteresēšos!

!!!reduktors!!!

24. Augusts 2007, 08:15

A kas tev, eļļa tur tek? Nu tad 5Ls/gab. MB Busā (oriģinālās!)!
Tēma slēgta