Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Amortizatori

09. Maijs 2010, 19:57

Tas serviss mani nupat di** pasutija un teica ka tur nekaadas podkackas nav bijushas.

Amortizatori

09. Maijs 2010, 19:59

09 May 2010 20:57:02 Platon rakstīja:
Tas serviss mani nupat di** pasutija un teica ka tur nekaadas podkackas nav bijushas.
kruta! a adresok servanta nekinew?4to bi ļudi tuda nejezdeli.

Amortizatori

09. Maijs 2010, 20:01

Normāls serviss, kam varētu VID un DDI uzsūtīt :grudaks:

Amortizatori

09. Maijs 2010, 20:02

Dzirnavu i Elijas tam vteritorii vnutri. Esho ugrazhaet shto ja pi*di vorvu za to shto dengi za takoj remontik nezaplatil

Amortizatori

09. Maijs 2010, 20:03

Taisi skandālu! Jo nav tādu MB universālu, kam "tur nekaadas podkackas nav bijushas"!!!

Amortizatori

09. Maijs 2010, 20:06

Man jau nav ko skandaleet vienkarsi naudu par remontu es nemaksashu tas arii viss. A saaks daudz spregaat ar variantiem,ka pa muti dabuushu bla,bla,blaa ...sakshu es ar savadaak runaat

Amortizatori

09. Maijs 2010, 20:07

09 May 2010 21:02:12 Platon rakstīja:
Dzirnavu i Elijas tam vteritorii vnutri. Esho ugrazhaet shto ja pi*di vorvu za to shto dengi za takoj remontik nezaplatil
oni vsem klijentam takoj bonus predostāvļajut?:shura: nu dļa na4ala pugni pacan4ikov i pozvani pokonsuļtirujsja sjuda : http://www.ptac.gov.lv/page/104

Amortizatori

09. Maijs 2010, 20:10

09 May 2010 21:06:14 Platon rakstīja:
Man jau nav ko skandaleet vienkarsi naudu par remontu es nemaksashu tas arii viss. A saaks daudz spregaat ar variantiem,ka pa muti dabuushu bla,bla,blaa ...sakshu es ar savadaak runaat
Man bija līdzīgs gadījums, kad uzstādīja nepareizu autostiklu. Prasīja mazliet laika un nervu, bet savu panācu un servisam nācās visu sataisīt tā, kā bijis. Par spīti tam, ka nekāda normāla līguma ar viņiem man nebija un es pat naudu biju paguvis samaksāt, tagad neatceros, laikam sākumā nepamanīju, ka nav pareizais. Tā kā parēķini, kas izdevīgāk. Diemžēl šobrīd nav zināms, kas visa rezultātā noticis amortizatoriem un atsperēm, cik lieli bojājumi nodarīti — ja tagad nāksies mainīt ne tikai sūkni, bet arī tos, tad tas jau var sanākt stipri dārgi!
Pēdējo reizi laboja Mizx - 09. Maijs 2010, 20:11, kopā labots 1 reizi.

Amortizatori

09. Maijs 2010, 20:17

Nu es jau tur zvaniiju :D man pateica:
-Cho tibe nada,staboj shas tam vopros uzhe drugie ljudi reshajut. Nikakoy podkachki tam nebilo. A mne po*uj,mozhesh nezvonit bolwe.

Nu karoche puika veel talajos 90tajos dziivo,ka tipa shas dzeki ar Jeep Grand Cherokee un nissan patroliem salidos ap manu w140 un saaksies perestrelkas un razborkas tipa GDE BABKI S*** !
:doh::doh::doh:

Amortizatori

09. Maijs 2010, 20:32

Mizx, neliela kļūda. C klases T modeļi mēdz būt bez podkačkas. Kā manējais, piemēram. :doh:
Tēma slēgta