Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
19. Septembris 2008, 15:48
[user]540|RICHY|[/user]Labāk pasaki, kādēļ lai neder.
Man ir dzīvs piemērs tam ,ka der, bet Tev teorētiska iespējamība, ka neder, jo rūpnīca teica, ka... par pilnīgi citāda izmēra diskiem.
Tādēļ, ka varu Tev rindā salikt W124, kam tie diski ar tām riepām nederēs.
19. Septembris 2008, 15:54
nu tadnevajag teikt, ka 235 riepas nederēs nevienam un es netiekšu, ka viņas der visiem, ja jau nevienam no mums nav taisnības. :whistle:
19. Septembris 2008, 15:59
[user]2|SZ|[/user]bija dažiem 320tajiem extra E 500 bremzes..... nopērc tādu un brīnies, kad nekas mazāks nelien virsū.
man bija līdzīgs prikols, kad pagāšziem gribēju uzlikt 15" bleķa diskus, priekšējie vnk vispār negriezās!
19. Septembris 2008, 16:08
[user]540|RICHY|[/user]Es uzskatu, ka tā nederēšana ir dēļ beigtām atsperēm, gumijām, amīšiem utt.
Piekares un spārni Tā pat visiem bija vienādi ,ja vien ne sportline un E500

Vot pamato kāpēc dēļ atsperes stāvokļa vienam un tam pašam auto var pēkšni nederēt diski? Kas mainās piekarē ja nosēžās atspere? - nekas, jo piekares pilnais gajiens neizmainās.
Pēc tevis teiktā sanāk, ka izbraucot no veikala diski der, kā uzlieti, bet pēc zināma gadu daudzuma diski vairs nederēs, jo ķipa ir nosēdušas atsperes.
Riepas/diska izmēram ir jābūt tādam, lai pie pilnīgi saspiesatas piekares un pie jebkura stūres stāvokļa tas nekur neskartos pie virsbūves - atsperes šajā bridī vispār var nebūt. Pārbaudīts savām rokām.
Tāpēc runāt pār atsperojuma ietekmi uz disku derēšanu nederēšanu - ir pilnīgas muļķibas.
19. Septembris 2008, 16:10
Kā teiksi viedais cilvēk
19. Septembris 2008, 16:10
ko jūs te čakarējaties - no ražotāja specenes apsktieties kāds ET un cik collas max ir diska platums... tālāk r17,18, 19 nosaka ar pielaikošanas paņēmienu
19. Septembris 2008, 16:17
neapsaukājies
bet labāk paskaties te
http://www.gdtm.net/mercedes.htmlapas beigās ir saraksts ar MB modeļiem un iespējamiem disku / riepu izmēriem tiem
19. Septembris 2008, 16:24
vari man to lapiņu nerādīt.
Tur ir rūpnīcas piedāvātie izmēri konkrētam modelim konkrētā ražošanas periodā, nevis visi iespējami izmēri jebkurā periodā.
Pie tam, tas saraksts nav pilnīgs
19. Septembris 2008, 16:26
ar ET un collām diemžēl nekas nesanāks ... viss atdursies arku pārbūvē. tā nu diemžēl ir!
19. Septembris 2008, 16:35
[user]540|RICHY|[/user]vari man to lapiņu nerādīt.
Tur ir rūpnīcas piedāvātie izmēri konkrētam modelim konkrētā ražošanas periodā, nevis visi iespējami izmēri jebkurā periodā.
Pie tam, tas saraksts nav pilnīgs
.gif)
Piedod, ber rūpnīca nekad nav piedāvājusi likt uz W124 diskus R17 8J
un riepas ar paltumu 235