Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
02. Decembris 2008, 22:50
[user]379|Mizx|[/user]
[user]462936|IMI_89|[/user]Nezinat ?? jelgavas šrotos nav sēdinātas atsperes līdz 40 mm ??
Vienkāršāk būs pamainīt gumijas atsperu galos, izmaksās lētāk + būs jaunas, protams, ja jau šobrīd nav uzliktas pašas zemākās. To augstumi atšķiras par apmēram 40 mm, no galvas nepateikšu. Ir dažādi varianti. Pats tikko šādi auto nosēdināju.
Tu šitādā veidā nosēdināji w126? cik atceros tad manējam w124 tās gumijas neizskatijas diez ko biezas, bet augsts nenormāli :?
gribās nosēdināt, bet izrādās ka 124 sēdinātas atsperes ir baigi reta parādība
02. Decembris 2008, 23:12
Nosēdināju W124. Jo oriģinālās atsperes var piemeklēt pēc komplektācijas un vajadzībām (man bija jāizvēlas priekšējās no 7 veidiem, kas paredzētas konkrētajam modelim) + laikam 4 augstumu gumijām. Loģiski, ka tur šo to var sakombinēt. Principā tieši kā pirmajā filmā Transporter — MB ritošo daļu īpašnieks var saregulēt ārkārtīgi precīzi — to jau pati rūpnīca paredzējusi. Vismaz man bija šāda izvēle vienam konkrētam modelim.
03. Decembris 2008, 00:19
[user]379|Mizx|[/user]Nosēdināju W124. Jo oriģinālās atsperes var piemeklēt pēc komplektācijas un vajadzībām (man bija jāizvēlas priekšējās no 7 veidiem, kas paredzētas konkrētajam modelim) + laikam 4 augstumu gumijām. Loģiski, ka tur šo to var sakombinēt. Principā tieši kā pirmajā filmā Transporter — MB ritošo daļu īpašnieks var saregulēt ārkārtīgi precīzi — to jau pati rūpnīca paredzējusi. Vismaz man bija šāda izvēle vienam konkrētam modelim.
Kāda ražotāja atsperes paņēmi, un cik biezas gumijas?
Kad es sev meklēju atsperes, tad sēdinātas vispār nekur nebija, bet parastās tak pēc augstuma visas vienādas, vienigais kas atšķiras ir to cietības pakāpe.
Kāds dzinejs bija tam kuru sēdināji?
03. Decembris 2008, 01:05
Oriģinālās. Ja ir skaidrs, tieši kādu efektu vēlies panākt, tad lielākā atsperu un variāciju izvēle ir tikai un vienīgi ar oriģinālajām! Ar pārējiem rezultāts būs +/-, jo laikam vienīgi MB klāstā ir tik daudz dažādu atsperu. Pārējie ražotāji tiešām katram modelim vai labākajā gadījumā modifikācijai piedāvā vienu veidu, kamēr Mercedes ir ko izvēlēties.
Sūtīju W124 AMG versijas atsperes.
03. Decembris 2008, 10:34
[user]379|Mizx|[/user]
Sūtīju W124 AMG versijas atsperes.
e-bay?
kādas izmaksas?
03. Decembris 2008, 10:42
eBay nav pieejams MB detaļu katalogs... Divas gumijas maksāja zem 6 Ls un 2 atsperes zem 95 Ls. (Tāpēc teicu, ka variēt ar auto augstumu izmantojot tās gumijas ir lētāk, kā šrotā meklēt lietotas atsperes.) Pēc VIN koda atrodam detali.ru iespējamos variantus, atlasām gribēto un pēc tam jau tālāk meklējam konkrētās atsperes labāko cenu.
03. Decembris 2008, 11:30
sanāk ka gumijas ir no 8mm līdz 23mm
Ja man tgd augstāka un es lieku zemāko, max ko var iegūt 15mm sēdinājumu.
Tas ir puse ko sniedz standarta sēdinātas atseres, mana skatījuma pārāk maz lai būtu vērt čakarēties.
03. Decembris 2008, 11:36
Tad jau vēl jāskatās, vai ir jau sportline atsperes, vai nav. Ja nav + uzliek zemo gumiju... OK, dzīvē varēs redzēt, kas būs sanācis!
03. Decembris 2008, 12:56
[user]379|Mizx|[/user]Tad jau vēl jāskatās, vai ir jau sportline atsperes, vai nav. Ja nav + uzliek zemo gumiju... OK, dzīvē varēs redzēt, kas būs sanācis!
Man jau nu noteikti nav Sportline atsperes
Cik aptuvena starpība i starp Standrat un Sportline mm?
03. Decembris 2008, 13:20
Cik atceros, atšķirība starp standart un sportline ir 20 mm, šodien kāds bija ielicis precīzo aprakstu.
P.S. 40mm sēdinājums normāli ir max, ko var darīt nemainot amortizatorus. Otrs — sēdinot vairāk par 40 mm visbiežāk jāpāriet vai nu uz šaurākām riepām vai jāpārveido arkas, jo liela iespējamība, ka strīķēsies. MB nosēdināt par 40 mm jau ir daudz. Te bilde, kur par 40mm nosēdināts nesportline. Zemāk jau būtu par traku: