Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

reduktors gaudo

19. Jūlijs 2012, 21:59

Neesmu dzirdējis, lai reduktors mainītu savu tonalitāti līkumos, ar rumbas (stupicas) gultņiem pats saskāros.

Otrs variants - pusasis, ar tām nav bijis pieredzes, bet jāpārbauda, jo īpaši, ja pašam vai iepriekšējam īpašniekam patika/patīk paspolēt.

reduktors gaudo

20. Jūlijs 2012, 08:40

Ar tiem rumbas gultņiem ir tā, ka pietiek noņem un atpakaļ uzlikt pusasi, ka tur sabirst viskaut kas iekšā, kā arī citu iemeslu dēļ un tie sāk gaudot.

reduktors gaudo

20. Jūlijs 2012, 09:23

20 July 2012 09:40:45 benzman rakstīja:
Ar tiem rumbas gultņiem ir tā, ka pietiek noņem un atpakaļ uzlikt pusasi, ka tur sabirst viskaut kas iekšā, kā arī citu iemeslu dēļ un tie sāk gaudot.

Šaubos , mainot -viss bija sterils - nevar būt tā,ka apmaini gūltņus un tad pēķšņi gaudoņa ir tāda pati kā bija jau,kad tikko izbrauc uz ielas:doh:

reduktors gaudo

20. Jūlijs 2012, 09:25

19 July 2012 22:59:12 Ome rakstīja:
Neesmu dzirdējis, lai reduktors mainītu savu tonalitāti līkumos, ar rumbas (stupicas) gultņiem pats saskāros.

Otrs variants - pusasis, ar tām nav bijis pieredzes, bet jāpārbauda, jo īpaši, ja pašam vai iepriekšējam īpašniekam patika/patīk paspolēt.

Manam MB ir bijušas pirms manis ,tikai 2 saimnieces - šaubos,ka viņas spolētu , jo iepriekšējā pat nezināja kā kapotu atvērt!:D

reduktors gaudo

20. Jūlijs 2012, 09:30

Tev taisnība! CLKartingam ir arī problēma ar priekšējo stupicu gultņiem. Pats esmu saskāries ar to :( Ja pr. stupicas gultnis ieiet "beigu stadijā", tad liekas, ka gaudo viss auto :D

p.s. vēl ļoti liela uzmanība jāpievērš riepām. Piemēram, manam S klases MB savulaik bija Dunlop SP Sport 9000 riepas. Jutos kā "trolejbusā" :D gaudoja kā nelabais :) Es arī gandrīz sāku "meklēties" stupicu gultņos. Nomainīju riepas- gaudoņa pazuda.
Pēdējo reizi laboja Daniels - 20. Jūlijs 2012, 09:36, kopā labots 1 reizi.

reduktors gaudo

20. Jūlijs 2012, 10:03

20 July 2012 10:30:26 Daniels rakstīja:

Tev taisnība! CLKartingam ir arī problēma ar priekšējo stupicu gultņiem. Pats esmu saskāries ar to :( Ja pr. stupicas gultnis ieiet "beigu stadijā", tad liekas, ka gaudo viss auto :D

p.s. vēl ļoti liela uzmanība jāpievērš riepām. Piemēram, manam S klases MB savulaik bija Dunlop SP Sport 9000 riepas. Jutos kā "trolejbusā" :D gaudoja kā nelabais :) Es arī gandrīz sāku "meklēties" stupicu gultņos. Nomainīju riepas- gaudoņa pazuda.

Bet liekas,ka skaņa nāk no aizmugures - nevis priekšas, riepas man ir dunlop:doh: ,bet tagad ,tikai priekšā, jo aizmugurējai vienai bija ola uzmetusies, tad tur uzmetu 2 gab bridgestone:)

reduktors gaudo

20. Jūlijs 2012, 16:26

pacel uz pacēlāja un paklausies no kurienes nāk skaņa :)
Pēdējo reizi laboja BenZ - 20. Jūlijs 2012, 16:26, kopā labots 1 reizi.

reduktors gaudo

20. Jūlijs 2012, 16:28

20 July 2012 17:26:13 vw26 rakstīja:
pacel uz pacēlāja un paklausies no kurienes nāk skaņa :)
Un ja līkumā pazūd tad tas ir gultnis :)
Tēma slēgta