Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
12. Decembris 2008, 12:51
Pie tā kronšteinā škiet ka divas skrūves nāk. Viena kas satur pašu torsionu ar buksi otra skrūvējās pie virsbūves.
Es zvanīju uz auto veikālu jautāju šo uzparikti tur man džeks jautā a kas ir kronšteins :? Veidojas tāds priekštats ka darbā ņem idiņus ne tikai TA.
Izlasot te labas atsauksmes biju aizbraucis uz MB busu. Gribēju stūres pastiprinātāja eļu un vēl šo to. A man tur džeks jautā bezmaz vai kas ir stūres pastiprinātājs (drusku pārspīlēju). Izčakarēts tikai laiks, neko nenopirku un pat neko noskaidrot neizdevās.
12. Decembris 2008, 12:52
mans stāsts par TA:
ar savu nejauno auto gāju apskati, sarakstīja veselu kaudzi, ko mēneša laikā nepaspēju salabot. tad nu jāiet pa jaunam, tā kā veci auto ar pirmo reizi apskates neiziet, nolēmām atstāt konkrētu lietu [stūres brīvgājienu], kam šamie piesiesies, detaļas mums bija, kaut tajā pašā dienā nomainīsim un atpakaļ pēc uzlīmes. Taču ne to, ne rokasbremzes pārlieko vājumu [izspiešot auto ātrums nemainījās] nemanīja, toties ierakstīja par pārāk vājo nummura apgaismojumu [ieliku diodes un sveicu šos ar saukli `ko tad jūs grib, ja spuldzes pa vāju, a diodes nedrīkst], apskrāpēts priekšnumurs un tamlīdzīgi sīkumi...
12. Decembris 2008, 12:53
ar to stūres brīvkustību ir tā...man liekas, ka 99% visiem vecajiem MB tā ir.
12. Decembris 2008, 13:02
[user]2|SZ|[/user]ar to stūres brīvkustību ir tā...man liekas, ka 99% visiem vecajiem MB tā ir.
piekrītu! tik manuprāt tā ir pārāk svarīga lieta `satiksmes drošībai` lai apskatē atstātu nemanītu...
12. Decembris 2008, 13:07
Baltās dīodes škiet ka varēja likt. Citas krāsas nevar.
12. Decembris 2008, 13:10
[user]419289|ViktorsC300|Diodes..[/user]Baltās dīodes škiet ka varēja likt. Citas krāsas nevar.
jābūt sertificētām attiecīgajam modelim
.gif)
70to gadu vidū [kad projektēts mans merks], nekas tāds vēl nebij izgudrots :whistle:
12. Decembris 2008, 13:13
[user]2|SZ|[/user]ar to stūres brīvkustību ir tā...man liekas, ka 99% visiem vecajiem MB tā ir.
Vai tad nav tā ka pielaizhot brivgajiens paliek mazāks?
Un man ar TA problemas ir bijushas tikai 2002.g tad pat atljavos inspektoram roku pielikt pie galvas un citam kermena dalam par ko man trijniekus protokola savilka un pie centraltirgus manu auto aptureja CP un uzlika uz evakuatora.Gribeju jau atkal braukt pie inspektora uz csdd un pasaukt mainjas vecako,bet nesanaaca
Kopsh tas reizes TA izeju bez problemam
12. Decembris 2008, 14:42
Nekad neesmu kasījies ne ar CP (OK, bija reize, kad man braucot 70 km/h mēģināja piesiet gandrīz 120 km/h), ne ar TA inspektoriem. Nekasīšanās negarantē uzrauties uz idiotiem apskatē, kas nespēj novērtēt auto kopumā, tāpēc vērtē, ko domā, ka spēj novērtēt un pilda savu iekšējo izmesto / izlaisto proprociju. Paradokss tāda, ka jo ar vecāku auto braucu, jo TA labāki rezultāti, kaut tehniski visi aptuveni vienādi.
12. Decembris 2008, 17:26
Manu izkratīja, izkratīja, neko neatrada, bet grab tāpat!

Apmainīšu vainīgās detaļas, jāaizbrauc un jāuzliek uz galda, kas tas tāds?
19. Decembris 2008, 06:14
[user]419289|ViktorsC300|Kronšteina skrūvēšana[/user]Pie tā kronšteinā škiet ka divas skrūves nāk. Viena kas satur pašu torsionu ar buksi otra skrūvējās pie virsbūves.
Es zvanīju uz auto veikālu jautāju šo uzparikti tur man džeks jautā a kas ir kronšteins :? Veidojas tāds priekštats ka darbā ņem idiņus ne tikai TA.
Izlasot te labas atsauksmes biju aizbraucis uz MB busu. Gribēju stūres pastiprinātāja eļu un vēl šo to. A man tur džeks jautā bezmaz vai kas ir stūres pastiprinātājs (drusku pārspīlēju). Izčakarēts tikai laiks, neko nenopirku un pat neko noskaidrot neizdevās.
tev ta MBBusa atbildeja, jo.. zvan tadie dzheki, tik neapvainojies, un katrs prasa kronshteinu, kuriem Mersishos ir daudzums, un pie tam katrs ar vardu kronshteins var minet savejo... un lai nesanaktu, ka cilvekam solis vienu, vinsh atbrauc pec otra un tad brinas vai lmajas, un pie tam cena citaada, un lai laiku netrejot mekleshanai, vinsh tev laikam atbildeja, brauciet veikala, kataloga skatities. Man labs pazinja stradaja MBBusa, un daudz ko stastija... ja tad gadijums butu viens, ja normali, bet ja simtiem pa dienu, pa katru dienu, tas jau ir kas
tatad, prims lamaties, vispirms padomajiet, kaec cilveki ta dar, jo vini ari ir cilveki