Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

c124 diski

19. Septembris 2008, 15:20

:D
īsāk sakot:
1) Nosauc disku izmērus.
2) Vajag redzēt to 124 uz kura diski ir uzlikti.

Tad varēsim precīzi pateikt, kurš ir mērkaķis :D

c124 diski

19. Septembris 2008, 15:29

kā jau teicu, nav manās interesēs kaut ko rādīt, jo es neko nepārdodu.
Dalos tikai pieredzē un oponēju aplamiem argumentiem :ninja:

c124 diski

19. Septembris 2008, 15:31

un diska izmērs ir vai nu 7.5J x 17 ET 37, vai 8J x 17 ET 37. Atsķirība minimāla.

c124 diski

19. Septembris 2008, 15:34

[user]540|RICHY|[/user] oponēju aplamiem argumentiem

Kur aplamie argumenti? "Manam auto derēja, tātad der visiem" būtu tas patiesais apgalvojums??? Es nešaubos, ka tam konkrētajam auto derēja, bet oponēt balstoties uz vienu piemēru ir, sorry, bet stulbi. Pārējiem, protams, arī der. Pieliekot roku.

c124 diski

19. Septembris 2008, 15:37

Labāk pasaki, kādēļ lai neder.
Man ir dzīvs piemērs tam ,ka der, bet Tev teorētiska iespējamība, ka neder, jo rūpnīca teica, ka... par pilnīgi citāda izmēra diskiem.

c124 diski

19. Septembris 2008, 15:37

[user]379|Mizx|[/user]Man Tev to instrukciju nosūtīt uz inbox vai kaut kur citur? Tinam bildi atpakaļ, Martini kupejai pāris mm pietrūka un vajadzēja pārbūvi, pēc sēdināšanas nederēja arī tie diski, kas visu laiku derēja. (tas nozīmē, ka diski+riepas varbūt derētu, ja auto nebūtu sēdināts, laikam par 4 cm, precīzi neesmu iedziļinājies.) Tālāk, vecos diskus pārdeva un uzlika uz 300-tās kupejas kā bildē redzamais. Tam tie paši diski pēkšņi bija milimetru no amortizatora. Nestrīķējās, bet viss bija aizdomīgi, aizdomīgi tuvu. Martini auto derēja perfekti (un bija ar sertifikātu, ka drīkst izmantot uz konkrātā auto). Savukārt tie jaunie, ko uzlika un kam vajadzēja mazliet pielabot arkas, pēc parametriem 1:1 ar SZ, kam viss derēja uzreiz. Patinam bildi vēl senākā pagātnē. elSprogo brālim bija 2 kupejas, no kurām vienai konkrētu disku komplektu varēja uzlikt, otrai nevarēja. Sīkāku informāciju jautāt viņiem pašiem. Tāpēc neviens no mums nevar apgalvot, ka ja der man, tad der arī visiem citiem. Ņemam tikai un vienīgi oficiālos datus un varam padalīties pieredzē, kas kam kādos gadījumos ir derējis un kas nav BEZ garantijas, ka tāda pati kombinācija derēs citam auto. Tas tā kā visiem par W124 reizi pa reizei būtu jāiemācās. Laikam tas bija gdtm.ru, kur bija mega saraksts ar iespējamiem diskiem/riepām W124 tieši šo atšķirību dēļ, citiem modeļiem tur pāris varianti un viss.

c124 diski

19. Septembris 2008, 15:38

:iagree:
no mana w124 diski nederēja draudzenes bijušajam w124, bet abiem parastā piekāre :?

c124 diski

19. Septembris 2008, 15:40

Es uzskatu, ka tā nederēšana ir dēļ beigtām atsperēm, gumijām, amīšiem utt.
Piekares un spārni Tā pat visiem bija vienādi ,ja vien ne sportline un E500

c124 diski

19. Septembris 2008, 15:44

bija dažiem 320tajiem extra E 500 bremzes..... nopērc tādu un brīnies, kad nekas mazāks nelien virsū.

c124 diski

19. Septembris 2008, 15:45

karoče- pieturos pie viedokļa- ka katram jāuzmēra, pirms pērk diskus, tad būs vismazāk auzas.
Tēma slēgta