Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Lodveida Balsts W124

29. Marts 2008, 00:51

dargs varstu blivslegu komplekts - un cenas ari X2

Lodveida Balsts W124

29. Marts 2008, 00:58

[user]75137|Bpa4|[/user]
[user]127706|Milicis|[/user]
[user]75137|Bpa4|[/user][quote][user]127706|Milicis|[/user]Jā, man arī tika novērota šī problēma - griežot stūri mitrā laikā čīkstēja kā traks. Par laimi servisā to ārti atklāja uz beigto detaļu nomainīja. Runājot par pārdevēju ``kvalitāti`` patīk MB Bus veikalu pārdevēju attieksme - vienmēr gatavi palīdzēt un zin ko dara :D

vini man skiet gan neka nesaprot, kur atskiriba no auto un sviestmaizhu tostera 8D

Mēģināšu nepiekrist. Parasti detaļas pērku MB Bus - tas kas uz krastenes. Pagaidām problēmas nav bijušas. Māk pastāstīt kas kur, un arī nevajadzīgi nopirktās detaļas apmaina bez problēmām (manas vainas pēc nopirku nepareizas atsperes).
ne manas vainas pec 3 nepareizas kedes un viens darfs varstu blivslegu komplekts... Mb bus iet di.... :x[/quote]
Kamēr pats neaplauzīšos, tikmēr viedoklis nemainīsies :D

Lodveida Balsts W124

29. Marts 2008, 09:59

tu varbūt arī neaplauzīsies, jo pirksi detaļas kuras tur pērk spaiņiem katru dienu un pārdevēji no galvas zin, bet BPA4 gadījumā viņam vajadzēja tādas lietas kuras nevienam vēl nav bijušas vajadzīgas, tapēc arī radās problēmas.

es jau saprotu ka cilvēks var nezināt, bet nevajag tajā brīdī taisīt gudru ģīmi tēlot gudro...

Lodveida Balsts W124

30. Marts 2008, 01:10

šodien nomainiju to šaru :) čīkstēja tikai viena, bet profilakses pēc nomainiju abas, lai ir miers kādu laiku. :)
Tēma slēgta