Citēt:
[user]374|Eximer|riepas[/user]
Citēt:
[user]580|MBcoupe|[/user]Man arii ir 17" - ir OK, gribeeju 18", tachu redzot muusu celjus... neceljas rokas taadus likt virsuu un salociit lupataas... Taa jau jaadomaa - kur varees normaali izbraukt, kur - nee...
Sveiks!
pasaki kādi tev diski stāv (pilnu formulu) un riepas. kādas atsauksmes, komforts, vadamība.
es tieši domāju no saviem 15" uz 17" pārsesties, bet nejūtos drošs izvēlē, jo ceļi baigi drņķīgi - nav tev gadījies sabojāt diskus.
Man, piemēram, pat uz 15" alumīnija diskiem ir uz āreja kontura izsitumi un skrambas....
Ko tu biji domaajis ar formulu :? No parametriem neko vairaak nezinu kaa vien 17" un razhotaaju... jo nopirku mersi jau ar taadiem diskiem... Tachu shogad jaapeerk jaunas riepas, taa kaa tad noteikti noskaidroshu preciizaakus datus par maniem diskiem.
Riepas - 245/35.
Kaa jau ieprieksh rakstiiju - ir OK, man netraucee, tas ka ir cietaaka braukshana, esmu pieradis laikam, vadaamiiba - manupraat ljoti laba, loti stabils. Zinu, ka manam mersim vienmeer vasaaraa buus liela izmeera diski arii turpmaak...
Sabojaat - manupraat ir neiespeejami diskus nesabojaat...shviikas no zaariem, robi no akmeniem, pikjis... utt... No shii viedoklja manupraat mazaak saapiigi ir pirkt lietotus diskus (nesaapees sirds par pirmajiem robiem
.gif)
), tachu no otras puses - jauni diski - ir jauni...