Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

c124 diski

19. Septembris 2008, 14:23

Labi, sapratu :D metu mieru.

c124 diski

19. Septembris 2008, 14:29

Man Tev to instrukciju nosūtīt uz inbox vai kaut kur citur? Tinam bildi atpakaļ, Martini kupejai pāris mm pietrūka un vajadzēja pārbūvi, pēc sēdināšanas nederēja arī tie diski, kas visu laiku derēja. (tas nozīmē, ka diski+riepas varbūt derētu, ja auto nebūtu sēdināts, laikam par 4 cm, precīzi neesmu iedziļinājies.) Tālāk, vecos diskus pārdeva un uzlika uz 300-tās kupejas kā bildē redzamais. Tam tie paši diski pēkšņi bija milimetru no amortizatora. Nestrīķējās, bet viss bija aizdomīgi, aizdomīgi tuvu. Martini auto derēja perfekti (un bija ar sertifikātu, ka drīkst izmantot uz konkrātā auto). Savukārt tie jaunie, ko uzlika un kam vajadzēja mazliet pielabot arkas, pēc parametriem 1:1 ar SZ, kam viss derēja uzreiz. Patinam bildi vēl senākā pagātnē. elSprogo brālim bija 2 kupejas, no kurām vienai konkrētu disku komplektu varēja uzlikt, otrai nevarēja. Sīkāku informāciju jautāt viņiem pašiem. Tāpēc neviens no mums nevar apgalvot, ka ja der man, tad der arī visiem citiem. Ņemam tikai un vienīgi oficiālos datus un varam padalīties pieredzē, kas kam kādos gadījumos ir derējis un kas nav BEZ garantijas, ka tāda pati kombinācija derēs citam auto. Tas tā kā visiem par W124 reizi pa reizei būtu jāiemācās. Laikam tas bija gdtm.ru, kur bija mega saraksts ar iespējamiem diskiem/riepām W124 tieši šo atšķirību dēļ, citiem modeļiem tur pāris varianti un viss.

c124 diski

19. Septembris 2008, 14:32

Jautājums - a kur rakstīts ka sportline ir par 1cm platāks kā parastais?

Tevi neviens nemēgina pārliecināt, ka 235 nevar uzlikt.
Uzlikt var, jo man pašam tādas ir uzliktas
un disku izmērs ir R17 J8 ET30. Šim disku izmēram ir jāpārtaisa arkas pēc tās AMG instrukcijas, ko Mizix pieminēja.
Spārns durvju pusē jāizvirza uz āru, arka jānoloka zināmā vietā, jāizbaulē iekšējā pusē motora telpas siena vienā vietā lai varētu stūri līdz galam izgriezt un jāsamazina piekares gājiens paliekot pareiza biezuma paliktni zem atbojnika.
Tam visam var nopirkt speciālu AMG ražotu paliktņu komplektu.
Un no ārpuses tikai zinātājs var pateikt, ka kautkas ir mainīts.

c124 diski

19. Septembris 2008, 14:37

Nu tad ko jūs abi gribat man pateikt?
1) Es meloju
2) esmu akls un neredzu sabojātas riepas un arkas
3) man ir pārbūvētas arkas?

c124 diski

19. Septembris 2008, 14:46

Es gribu pateikt tikai to, ka dažreiz viss nav tā, kā ir Tavam auto. Neticu, ka vari zvērēt par to, ka tam C124 nekad neviens nekam nav piedūris pirkstu, lai uzliktu lielākus diskus ar lielākām riepām. Tu vari runāt tikai par to, ko pats esi darījis. Ļoti iespējams, ka pirmais saimieks ir iegājis un servisā pateicis "Gribu!" (tāpat kā par stūres regulēšanu un visādiem citādiem ne C124 sīkumiem) un viss noticis, bet par niansēm ne viņš pats, ne Tu tā arī nekad neuzzinās. Lai jautātājs saņem oficiālu informāciju un tad jau vēlāk mēs padalīsimies neoficiālos risinājumos, lai zāģē kaut R20, ja grib.

c124 diski

19. Septembris 2008, 14:48

Tu zini, ja tam auto virsū stāvēja paši prastākie 16" diski ar 225 riepu, tad, ja man ko nozīmētu tā zvērēšana, tad zvērētu arī.

Es neredzu iemeslu tur kau tko pārbūvēt, lai uzliktu 16`` diskus. 17`` es uzliku pats un neko nepārbūvēju :!

c124 diski

19. Septembris 2008, 14:51

Tur jau tā lieta, ka pats neko nedarīji, bet neesi pirmais saimnieks. Par to jau ir runa! Un mašīnu dabūji kā jau LV mašīnu bez papīriem un informācijas par veiktiem darbiem, apmeklētiem servisiem un visiem ekspluatācijas čekiem. Jo tādiem būtu bijis jābūt par diskiem, ar kuriem to auto nopirki.

c124 diski

19. Septembris 2008, 14:54

Respektīvi Richy - pierādi nu, ka neesi mērkaķis :D

c124 diski

19. Septembris 2008, 14:55

tiešām :munk:

c124 diski

19. Septembris 2008, 15:18

[user]1447|MBex300|[/user]Respektīvi Richy - pierādi nu, ka neesi urla :D
Tēma slēgta