Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
21. Marts 2008, 01:13
Paldies Dievam nav sportline!
21. Marts 2008, 01:14
Cik ilgi ar tādu beigtu lietu var braukt?
21. Marts 2008, 08:27
Man arī kaut kas čīkstēja priekšā pagriežot stūri, it kā gumija berzētos kaut kur, beigās izrādījās ka šarnīri bija jāmaina.... 8D
21. Marts 2008, 10:54
man tas pats, mašīnai braucot šķērsām pa risām kad auto šūpejas augšā lejā tad arī iečīkstas. servisā teica, ka lodbalsts. arī mizx man to pašu saka. ieteica gatavoties uz nomaiņu.
21. Marts 2008, 11:11
hmm man atkal pakaļa itkā peld, pa bedrēm līkumos.... hz, itkā 2 servjos teica, ka hadenē viss o.k. tik pēc 10k km būs jāmaina priekšā bukses... bet nu manas muguras smadzenes domā savādāk..
21. Marts 2008, 11:37
Man tik vakar parādījās, pēc vienas strauja bremzēšanas! :x
21. Marts 2008, 12:06
pirms man sāka čīkstēt biju pamatīgi iestidzis dubļos. varbūt tāpēc sāka čīkstēt.
21. Marts 2008, 12:50
ar čīkstēšanu ir tā, ja aizmugurē čikst tad ir tadi ka peldošās oporas lodbalsti pizdec,ja priekša tad priekšējie lodbalsti, a aizmugure ja peld tad ir jabrauc uz servi kur ir krateklis un japurina ir aizmugure un tad tik spej rakstit kas jamaina man vismaz ta bij ka brauc unm ne no sa ne no ta sak aizmugur epeldet , samainiju bukses tas mazas vinju ir daudz , mainiju tikai tas kuras vajadzeja un viss kluva oki doki
21. Marts 2008, 13:12
bet čikst toč tā kā kalotkas bremzējot, biju domājis moš aklotka kautkur strīķē, bet tad aju visu aliku čikstētu nevis tad kad pa labi griežās ne?