Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Vajag reduktora remontu.

10. Oktobris 2005, 08:36

[user]540|RICHY|[/user]Vakar lasīju žurnāliņu par piekabēm.Dažviet var iznomāt divasu piekabi auto transportēšanai par 10-15 latiem diennaktī.
Vienīgi dabūt vāģi virsū varūt būt pagrūti.
Russo-Balt točna var dabūt piekabes.Ā,vēl jau vajag BE kategoriju.

dabūt tiešām būs pagrūti, jo manām MB tas reduktors nobira tā kā riteņi griežas katrs uz savu pusi. respektīvi izskustināt tādā veida 1,5t būtu diesgan pagrūti ja nav viņčas. ta ko šo domu esmu atmetis. tagad vienkārši meklēju atbilstošu reduktoru reduktoru.

Vajag reduktora remontu.

10. Oktobris 2005, 08:54

es gan uz sitiena nevaru iedomāties reālu variantu,kā dabūt vāģi virsū,taču uzskatu,ka ir iespējams arī bez vinčas. Tavā vietā palauzītu galvu par šo variantu,jo sanāk lētāk,ātrāk un drošāk.

Vajag reduktora remontu.

10. Oktobris 2005, 08:54

katrs uz savu pusi? braucot?

Vajag reduktora remontu.

10. Oktobris 2005, 09:12

varbūt tu pacel abus riteņus gaisā un griežot brīnies ka katrs uz savu pusi griežas...:)

Vajag reduktora remontu.

10. Oktobris 2005, 09:20

[user]83747|pinguin|[/user]varbūt tu pacel abus riteņus gaisā un griežot brīnies ka katrs uz savu pusi griežas...:)

:D...

Vajag reduktora remontu.

10. Oktobris 2005, 09:58

Nav jau tā,ka var atskrūvēt pusasis.... :whistle:

[user]63642|dainisx|[/user]
dabūt tiešām būs pagrūti, jo manām MB tas reduktors nobira tā kā riteņi griežas katrs uz savu pusi. respektīvi izskustināt tādā veida 1,5t būtu diesgan pagrūti ja nav viņčas. ta ko šo domu esmu atmetis. tagad vienkārši meklēju atbilstošu reduktoru reduktoru.

Vajag reduktora remontu.

10. Oktobris 2005, 10:36

[user]608|Pastnieks|[/user]Nav jau tā,ka var atskrūvēt pusasis.... :whistle:

[user]63642|dainisx|[/user]

autiņs ir servisā gaida reduktoru. lauku serviss jau ir bet tur vēl labi paziņas nu neteiksim ka sūdīgi mehāniķi. nu tikai tāpec es to netaisos vilkt uz rīgu. manuprāt vieglāk ir aizvest reduktoru nekā tur čakarēties ar pusasīm un vēl 5 stundas vilkties uz rīgu.

Vajag reduktora remontu.

10. Oktobris 2005, 10:39

[user]83747|pinguin|[/user]varbūt tu pacel abus riteņus gaisā un griežot brīnies ka katrs uz savu pusi griežas...:)

tici vai nē bet tā nu bija, skats bija tiešām labs. Nekatru dienu kaut ko tādu gadās redzēt

Vajag reduktora remontu.

10. Oktobris 2005, 10:44

Un kāda garantija,ka jaunuzliktais reduktors negaudos?

Vajag reduktora remontu.

10. Oktobris 2005, 10:47

paga paga, tu joko vai kā? tā taču ir jābūt ka katrs griežas uz savu pusi...
Tēma slēgta