Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Amortizatori

12. Decembris 2006, 19:24

Taatad man ir neskaidriibas par to vai man ir sportline piekare vai nav.
Peec juusu ieteikuma,
shodien biju servisaa, meistars paliida zem mashiinas un uz amortizatora atrada ciparus: 124-3, cik saprotu 124 noziimee kuzava Nr, bet 3 laikam amortizatora Nr. Varbuut kaads man var ieteikt kaa man taalak riikoties...??

Amortizatori

12. Decembris 2006, 19:50

peec vin koda mbclub.ru lapaa nevar noskaidrot?

Amortizatori

13. Decembris 2006, 09:20

Diemzheel nevar, jo mashiina esot bijusi zagta... nu baigi garais staasts, peec shasijas uzraadaas cita a/m... :(

Amortizatori

13. Decembris 2006, 09:53

Tad Tev jābrauc uz kādu MB servisu, kur spečuki uzreiz pateiks, kas par piekari un kas tur vajadzīgs. Šobrīd man pārāk sāk izklausīties, ka tur var būt nez kāds "meistars" tam auto ko vēl sadarījis un ja nemaz pat teorētiski nezini, kam tur būtu bijis jābūt pēc ražotāja ieskatiem, tāpēc varbūt labāk nedarīt pašam -- ja nu amortizatori beigušies ne no nolietojuma, bet tikai tāpēc, ka nav bijuši paredzēti konkrētajam modelim...

Amortizatori

13. Decembris 2006, 10:04

Es jau pac nemaz netaisos mainiit, lai to dara speciaalisti- negribu vieniigi maksaat kosmosu...!!!!
Uz kaadu servisu man labaak buutu braukt...???

Amortizatori

13. Decembris 2006, 12:32

Ja pats nemaini, tad servisā atkal var atteikties likt Tavus amortizatorus... tā sakot -- nekādas garantijas... Servisi te pieminēti un aprunāti, tā kā par tiem neredzu jēgas atkārtoties -- ņem un brauc kur tīk. Otrs -- parasti servisiem ir savas vairumpircēju atlaides un attiecīgi viņi tos amortizatorus pārsvarā gadījumos iepērk par labāku cenu, nekā pats vari dabūt, ja nav nez kādi gali pie izplatītājiem. Un meklēt lēto Vasju?... Nomainīs kaut kā to visu, ierūsēs skrūves un nākamajā reizē maksāsi pamatīgi, lai vecos nomontētu -- ir tāda specifika daļai MB, ka nepareizi savienojumi piekarē sarūsē vienā klucī. Normālā, atbildīgā servisā par to nevajadzētu satraukties.

Amortizatori

13. Decembris 2006, 15:00

ne, ne neee, leeto Vasju nemaz negribu, bet negribu arii Domeniksu....
OK, iechekoshu info par servisiem.... :)

Amortizatori

13. Decembris 2006, 18:07

Lai amortizoatoru nomainitu nepieciešams atskruvet 3 skruves un uzgriezni no stoka.... :D

Ja, šitādu operāciju kvalitatīvi var paveikt Domeniksā vai TUF... bez 100 ls neapieties... :D :D
pisec.

Amortizatori

13. Decembris 2006, 18:16

[user]196959|ddclown|[/user]Diemzheel nevar, jo mashiina esot bijusi zagta... nu baigi garais staasts, peec shasijas uzraadaas cita a/m... :(
Es vienreiz skatījos kolēģa C180 ,pēc tā vin arī izmeta šo pašu ,šim ģīmis sāka stiepties garš,pamēģinājām vēlreiz un parādīja to ,ko gribējām redzēt(zagta divas reizes :lol: :lol: ),joks ....

Amortizatori

13. Decembris 2006, 23:04

starpcitu, par 100 ls es esmu uz mieru manit amortizatorus :D
Tēma slēgta