Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Bremžu diski ?

11. Augusts 2010, 08:54

neņem ļaunā, vienkārši daudziem patīk izteikties par tēmām kurās viņi neaļjo, pafilozofēt, principā tie ir vieni un tie paši katrā topikā, tos kurus tiešām būtu vērts ieklausīties tehniskajās lietās ir 3 jūzeri: Bpa4 (kad nepļūta herņu, bet sakarīgi runā), pinguin (kad šeit iegriežās) un INC par motora lietām.

Bremžu diski ?

11. Augusts 2010, 08:55

Un kurā vietā tu izlasīji, ka šeit vispār kādam ir JĀDOD padomi?

Bremžu diski ?

11. Augusts 2010, 08:57

pasaki kā tā var būt, ka pirms riteņu maiņas tev nekas nemeta, bet pēc maiņas pēkšņi bremžu diski galīgā pakaļā? Vai nu tu nemāki sajust nianses, vai ari pareizi paskaidrot.
Man liekas dīvaini ka tu pārmet ka tev caur internetu autiņu neprot salabot :)

Bremžu diski ?

11. Augusts 2010, 09:02

11 August 2010 09:57:07 pinguin rakstīja:
pasaki kā tā var būt, ka pirms riteņu maiņas tev nekas nemeta, bet pēc maiņas pēkšņi bremžu diski galīgā pakaļā?

Gluži mans jautājums. Pilnīga mistika. Varbūt tie vecie diski bija mega šķībi? :hmz:

Bremžu diski ?

11. Augusts 2010, 09:37

11 August 2010 09:54:40 bite747 rakstīja:
neņem ļaunā, vienkārši daudziem patīk izteikties par tēmām kurās viņi neaļjo, pafilozofēt, principā tie ir vieni un tie paši katrā topikā, tos kurus tiešām būtu vērts ieklausīties tehniskajās lietās ir 3 jūzeri: Bpa4 (kad nepļūta herņu, bet sakarīgi runā), pinguin (kad šeit iegriežās) un INC par motora lietām.

Un Tu būtu viens no tiem? :shura:

Bremžu diski ?

11. Augusts 2010, 09:39

:navsuper:

Bremžu diski ?

11. Augusts 2010, 09:45

11 August 2010 10:37:03 Udritis rakstīja:
Un Tu būtu viens no tiem? :shura:

man šī problēma ir sveša, tāpēc es šeit neko neesmu teicis.

Bremžu diski ?

11. Augusts 2010, 10:05

Tā jau ir, ka neviens mašīnu nelabo caur internetu. Daudz, kas atkarīgs no tā, cik precīzi izskaidro problēmu, turklāt ja pats skaidrotājs nav spečuks, tad nevar zināt kādas lietas tas vēl nav pamanījis vai kam nav pievērsis uzmanību. Kas attiecās uz padomiem, kas tiek doti, tad tie tiešām ir tikai padomi. Ja Tu kādam uz vārdiem izskaidrosi, ka tavam autiņam par vainām, un Tev pavisam strikti atbildēs vaina ir tur un tur, saku Tev 100%, ej un maini, tad tādus cilvēkus toč nevajag klausīties. Visa normāla diagnostika, problēmu noskaidrošana un labošana notiek pie autiņa uz vietas! Arī padomi, kas tiek doti, visbiežāk ir tādi, ka kādam pašam ir bijuši tādi simptomi, tad tas nomainīja to un to, tad viss strādāja. Un ja kāds prasa, ko līdzīgu, tad iesaka darīt to pašu. Visi šie ieteikumi ir stipri jāfiltrē! Un nevajag uzreiz apvainoties uz citiem, ja kāds padoms nav trāpījis desmitniekā.
P.S. Ja bremžu diski tiešām bija liekti, tad apvirpojot tos, ilgi tāpat tie neies, jo pati metāla struktūra paliek nepateiza. Karstuma un bremzēšanas spēku iespaidā, disks atkal lieksies. :)
Tēma slēgta