Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

piekares defekts!

05. Septembris 2007, 11:05

[user]83747|pinguin|[/user]ka`da starpība kāds serviss -tāpat darbosies ar āmura metodi, un kautko sačakarēs :D

nu servisa 100 % ta bus. Ja pats taisitu nonemtu aizmugurejo tiltu un akurati ar novilceju visu apmainitu. + ebay pasutitu komplektu ar jaunam visam aizmugureja tilta sviram~!

piekares defekts!

05. Septembris 2007, 11:06

Ja taisa, tad taisa!

piekares defekts!

05. Septembris 2007, 11:09

man ar to remonteeshanu pasham suudiigi, nav kur un nav kad!
par to man pasham sirds tieshaam saap!

par servisiem tas ta taa laikam ir! suudiigi, bet es neoko nevaru tur sadariit!

piekares defekts!

05. Septembris 2007, 11:11

liecies mierā - nomaini tās bukses kuras beigtas un viss...

piekares defekts!

05. Septembris 2007, 12:09

atceros ka savam W124 kko grabinoties ar lauzni sadrupināju trijās daļās vienu stabilizatoru (vecums) un tad ar rats stāvēja šķībs no aizmugures skatoties sagāzies ar augšējo daļu uz iekšu:D

piekares defekts!

05. Septembris 2007, 12:20

grabinoties...ar lauzni... :D

Linci.....labs :D

piekares defekts!

05. Septembris 2007, 12:38

Tam aizmugurējo riteņu slīpumam tak ir jābūt tādam ka nepētot neiedomāsies... Man kādu laiku atpakaļ w124 riteņi bija tā aizpeldējuši ka, ja normālā stāvoklī riepas bija 1/2-1cm ārpus arkām, tad pusgada laikā augša iebīdījas par kādiem 2-3cm iekšā. Neatceros kā saucās tās detaļas kas jāmaina, bet bija diezgan pamatīgs darbs.

piekares defekts!

05. Septembris 2007, 12:41

riteni notur vertikālā stāvoklī divas sviras - augšējā, kurai ir gumijas bukse abos galos, un apakšējā, kurai vienā galā ir gumijas bukse, bet otrā lodveida balsts. loģiski ka šim buksēm paliekot vecām, ritenis stāv slīpāk.... nomainīt tur gan nav nekāds liels darbs.
mersi remontēt vispār ir atpūta :)

piekares defekts!

05. Septembris 2007, 12:43

es savam to stabilizatoru ko salauzu nopirku pa kkādi 5 LS (jaunu)laikam.nomaiņa ar nebij diezko grūta,vajadzēja tik auto celt augšā,lai to riteni var ieļurkāt atpakaļ vietā

piekares defekts!

05. Septembris 2007, 12:44

[user]83747|pinguin|[/user]riteni notur vertikālā stāvoklī divas sviras - augšējā, kurai ir gumijas bukse abos galos, un apakšējā, kurai vienā galā ir gumijas bukse, bet otrā lodveida balsts. loģiski ka šim buksēm paliekot vecām, ritenis stāv slīpāk.... nomainīt tur gan nav nekāds liels darbs.
mersi remontēt vispār ir atpūta :)

Ja salīdzina ar Audi tad jā :D
Tēma slēgta