Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

W124 vibrators

21. Maijs 2012, 15:18

Nu bija tā, ka aizmugurē viens disks itkā meta(nu griežot riteni vienā vietā strīķējas), nopirku jaunu, uzliku, bet notika tieši tas pats, līdz ar to tika aizmirsts par šo problēmu(tas jau bija pagājušo vasaru), es pieļauju, ka tas pats disks arī izraisa to strīķēšanos. Ja pat arī viņš ir tas vainīgais, tad kāpēc man pilnībā jauns disks met?

W124 vibrators

21. Maijs 2012, 15:24

Redzi es mēs te varam dzīt demogoģiju.

Jauns disks atkal var samesties no tā, ka uzkarsis viņš strauji atdziest. Cēlonis tam visam var būt, aizmugurējais supports dažreiz ķīlējas un līdz ar to netlaižas bremzes. Nav tā, ka mašīna brīžiem liekas, ka nevelk un neripo, kā gribētos? Es nesaku, ka vienmēr, bet dažkārt?

Tev tas ritenis normāli griežās, pacelts?

W124 vibrators

21. Maijs 2012, 15:25

21 May 2012 16:24:21 Papis rakstīja:

Jauns disks atkal var samesties no tā, ka uzkarsis viņš strauji atdziest. Cēlonis tam visam var būt, aizmugurējais supports dažreiz ķīlējas un līdz ar to netlaižas bremzes. Nav tā, ka mašīna brīžiem liekas, ka nevelk un neripo, kā gribētos? Es nesaku, ka vienmēr, bet dažkārt?

diezgan paslikti, brīvi neiet. Bet tas disks jau meta tikko uzlikts uz pacēlāja, viņš pat vēl netika braukts :/

W124 vibrators

21. Maijs 2012, 15:34

21 May 2012 16:25:24 RTXs rakstīja:

diezgan paslikti, brīvi neiet. Bet tas disks jau meta tikko uzlikts uz pacēlāja, viņš pat vēl netika braukts :/

Bremžu diskam mazlietiņ ir jāmet, tas jau no zavoda. Tas tādēļ, lai atspiestu bremžu klučus atpakaļ. Visi bremžu diski, jauni mazlietiņ met, tā tam jābūt.

Nu ko! Ārdi, ka suportu! Noperc remkomplektu un liec vaļā! Tev sprūst suports Vecīt! Nosprūdušais suports nobeidza bremžu disku, jo tas ir vairākas reizes sakarsēts. Nomaini disku sariktē suportu, ritenis griezīsies brīvi un pieļauju vibrācija pazudīs.

Ja maini, tad maini abus bremžu diskus un pārbaud arī otru suportu. Nopērc arī jaunas kolodkas!

W124 vibrators

21. Maijs 2012, 15:36

21 May 2012 16:34:22 Papis rakstīja:
21 May 2012 16:25:24 RTXs rakstīja:

Bremžu diskam mazlietiņ ir jāmet, tas jau no zavoda. Tas tādēļ, lai atspiestu bremžu klučus atpakaļ. Visi bremžu diski, jauni mazlietiņ met, tā tam jābūt.

Nu ko! Ārdi, ka suportu! Noperc remkomplektu un liec vaļā! Tev sprūst suports Vecīt! Nosprūdušais suports nobeidza bremžu disku, jo tas ir vairākas reizes sakarsēts. Nomaini disku sariktē suportu, ritenis griezīsies brīvi un pieļauju vibrācija pazudīs.

Ja maini, tad maini abus bremžu diskus un pārbaud arī otru suportu. Nopērc arī jaunas kolodkas!

Nu tad tā arī būs jādara :) Paldies :)

W124 vibrators

22. Maijs 2012, 09:49

Подклинивающие супорта можно проверить проехав какое то растояние и потрогать диски колёсные. Если равномерно нагреваются то супорт если подклинивает то не существенно и вибрацию врят ли вызовет. Поменяй кардан. На шроте латов 10-15 стоит. Скорее вибрация от него. Люфт в шлицах, сильно перетянуты и не смазны-кардан тоже может вибрировать. У меня вибрация как раз и была не в конкретном диапазоне скоростей. Могла появиться и на 90 и на 120. Если отпустить газ вибрация пропадает?

W124 vibrators

22. Maijs 2012, 12:03

Viņš Tev vibrē, ka krata mašīnu vai drīzāk tā ir vibrācijas dūkoņa?
Bremžu diski, ja būs saliekti, tad vibrēs bremzējot.
Pārējais jau te laikam viss ir aprakstīts. Varu teikt tikai to, ka vibrācijas cēloni citreiz ir ļoti grūti noteikt un sanāk gandrīz visu apakšu nomainīt, kamēr atrodi vainu.

W124 vibrators

22. Maijs 2012, 16:44

22 May 2012 10:49:21 Andrey45 rakstīja:
Подклинивающие супорта можно проверить проехав какое то растояние и потрогать диски колёсные. Если равномерно нагреваются то супорт если подклинивает то не существенно и вибрацию врят ли вызовет. Поменяй кардан. На шроте латов 10-15 стоит. Скорее вибрация от него. Люфт в шлицах, сильно перетянуты и не смазны-кардан тоже может вибрировать. У меня вибрация как раз и была не в конкретном диапазоне скоростей. Могла появиться и на 90 и на 120. Если отпустить газ вибрация пропадает?

Nu večerom pasmotrju kak oņi nagrejetsa. Jesļi otpuskaju gaz vibracija poļubomu jestj i ņestanovitsa menše, no eto logična, potomu što kardan že paļubomu krutitsa...

W124 vibrators

22. Maijs 2012, 16:46

22 May 2012 13:03:56 benzman rakstīja:
Viņš Tev vibrē, ka krata mašīnu vai drīzāk tā ir vibrācijas dūkoņa?
Bremžu diski, ja būs saliekti, tad vibrēs bremzējot.
Pārējais jau te laikam viss ir aprakstīts. Varu teikt tikai to, ka vibrācijas cēloni citreiz ir ļoti grūti noteikt un sanāk gandrīz visu apakšu nomainīt, kamēr atrodi vainu.

Nu skaņas nav, ir konkrēts vibrators, visa mašīna vibrē, pieliekot kāju pie konsoles ir jūtama vibrācija, stūre vibrē, karoči viss. Bremzējot vibrācija pastiprinās, vēl šodien pilsētā novēroju, ka bremzējot no kādiem 70km/h tā viduvēji ātri, tad tā bremzēšana ir tādiem kā rāvieniem, vienu brīdi ātrāka, vienu brīdi vājāka. Bet nu tie brīži pamainās 4 reizes sekunde.

W124 vibrators

22. Maijs 2012, 19:17

Arī bojāti bremžu diski vibrē. Ilgi cīnījos ar apdrošinātājiem, tagad atzina, ka mazi robiņi disku malās ir iegūti negadījumā, izraisa vibrāciju un tāpēc tiks mainīti bremžu diski.
Tēma slēgta