Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Restaurētās riepas

11. Februāris 2011, 10:38

Vienreiz speciāli paņēmām notestēt atjaunotās riepas! 205x45R17 cena vienai riepai ar spec atlaidi 20LS
Riepas tika uzliktas Ogrē un devāmies uz 333 ar BMW328.

Saulaina silta vasaras diena, bet neskatoties uz to ka riepas tika tikko nobalansētas braucot virs 100 KM/h auto vnk peldēja un nebij īsti stabils kā pierasts (vibrācija īpaši nebija jūtama). Līdzi protams bij citas riepas ar 2. diskiem 235x45R17 "Gadījumā ja nu kas" -devāmies tak uz trasi ;)

1. Tests bija parasta braukšana pa trasi. Respektīvi pārbaidījām saķeri kuras salīdzinājumā ar DUNLOP SP SPORT 9090 vispār nebija.
2. DRIFTS. Riepām sākumā vizuāli bij ļoti skaists, līdz brīdim, kad tās tika kārtīgi uzsildītas. Nepaspējām izbraukt pat 1. apli, kad vienai riepai nomaucās nost viss protektors. Respektīvi pielīmētā galaša aizlidoja.

Nezinu vai brāķis vai kā, bet riepas bija metamas miskastē.
+ Esmu dzirdējis, ka ar atjaunotajām riepām ir lielāks degvielas patēriņš.
Tad saliekam kopā Bremzēšanas ceļa garums, pašu riepu sliktā kvalitāte, un ja ar viņām vēl tērē vairāk degvielas tad kur ir EKONOMIJA?

Pats braukāju ar mazlietotām riepām, bet augstas kvalitātes un uzskatu, ka šis ir labākais risinājums tiem kas nevar atļauties nopirkt jaunas riepas!

Uz ziemu paņēmu 2x 205x65R15 falken riepas kuras praktiski nebija brauktas pa 50ls. Riepas ļoti labas!

Tā kā Danlopi arī ir nobraukti jau meklēju vasarai.

Restaurētās riepas

11. Februāris 2011, 10:53

11 February 2011 09:52:07 Misters X rakstīja:
10 February 2011 22:06:54 Udritis rakstīja:
Pilnīgas muļķības, ar atjaunotām riepām brauc ļoti daudz tajā pašā Vācijā. Tas ir tupais bāliņu princips, kas lētāks tas sū&%&^%s

Cik Vācijā ir atjaunoto riepu tirgotāji, kas var lielīties ar TUV sertifikātu ? :)

P.S. Liec mieru restaurētajām riepām, ja Tev rūp drošība. Kurš Latvijā atbildēs,ja Tev pārdos apšaubāmas izcelsmes riepas ?

Nevajag pirkt apšaubāmas, esmu nobraucis Vācijā atjaunotas vasaras riepas praktiski līdz plikām bez problēmām, svarīgi uz ko ir uzlīmēts jaunais protektors, kā ir pārbaudīta riepa uz kuru atjauno, nopietnos kantoros to dara ar ultraskaņu un viss ir kārtībā, tāpat kaut kur Igaunijā restaurē ziemas riepas, skandināvi brauc švilpdami. Nevajag visu bāzt vienā maisā.

Restaurētās riepas

11. Februāris 2011, 11:49

Ūdri, man ir praktiska pieredze, salīdzinot aptuveni 35 navarku "brendus", pieredze pēc 1 gada testa rezultātiem. Vēlāk uzklekserēšu, nav laika tagad.

Restaurētās riepas

11. Februāris 2011, 13:50

Jūs mani atbaidījat no restaurētajām riepām!:D
Pirkšu grosā jaunas ar zelta karti(draugam ir) Sanāks tāda cena kā par restaurētajām.:)

Restaurētās riepas

11. Februāris 2011, 13:54

Jaunas ir jaunas.

Restaurētās riepas

11. Februāris 2011, 13:55

No 2007.-2008. gadam izveicām testu ar 8 labākajām navarku rūpnīcām/piegādātājiem Vācijā. Rezultāti jau pēc pusgada lika sašaurināt kandidātu loku uz 2 ........

a) regulāri kordu plīsumi
b) nestabilitāte pagriezienos
c) bremzēšana kā "uz lupatas"
d) ļoti ātra dilšana
e) liels brāķa % piegādēs
f) nav garantijas, ka navarka taisīta uz īsta brenda karkasa
g) visi šie faktori attiecās gan uz siltā, gan uz aukstās tehnoloģijas navarkām

....

Restaurētās riepas

11. Februāris 2011, 13:57

Secinājums bija viens, ja atjaunotās, tad tikai tādiem T/L kas pārvietojas ar ātrumu līdz max. 40 km/h un TIKAI uz dzenošās ass.

cenas/kvalitātes/ietaupījuma/izdevīgma attiecība tā arī nesarēķinājās.

Restaurētās riepas

11. Februāris 2011, 16:13

Gislaveds tak arī ir navarka! Neko īpaši sliktu nevaru teikt! vēl braucu! :D

Restaurētās riepas

11. Februāris 2011, 17:27

Man bija kautkādas GOLWAY navarkas. Nenormāli baloni ar ārprātīgu proķi + šipi. Rakās ļoti labi, bet 100 km uz 110km/h neizturēja - sāka mest. Nenožēloju, Gandrīz 2 ziemas.

Restaurētās riepas

11. Februāris 2011, 17:29

Navarkas ir labas tiem, kuri apzinās, ka viņas ir sūds.
Tēma slēgta