Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Pneimopiekare !!!

28. Jūlijs 2010, 10:27

Moš kādam var noderēt- varu piedāvāt W124 universāļa virsbūvei pārtaisītas eļļas amortizācijas komplektu uz parastajiem amortizatoriem. Komplektā ietilpst divas atsperes un amortizatori(no kādas mašīnas ņemti nezinu, bet amīšu garums piemeklēts. Nav paša gara darbs, bet ar tādu pārtaisītu iepirkts. Var piedāvāt maiņai daļas no hidrauliskās sistēmas, jo pats vēlos atjaunot sev oriģinālo amortizācijas sistēmu. P.s. Par piedāvājumu lūgums ar akmeņiem nenomētāt.

Pneimopiekare !!!

28. Jūlijs 2010, 13:42

Klau, Vecais, iespējams, vari man atsūtīt/iebliezt numuriņu tam restaurātoram - baigi vajadzētu.

Sotaks sanāk pa pāri?

Cik būros cauri aizmugures piekarei W123T - tā saucamie spiediena akumulatori, kad ir beigti rada tādus klunkšķus - un pa bedrēm ir tāda sajūta, ka kaut ko sistu cauri - jo tajos ir tādas membrānas + gāze, kad membrānas pārplīst, gāze pazūd, tad arī tie piepildās ar eļļu un galā sanāk sūds. Cik saprotu, tā gāzīte ābolos rada to mīkstuma sajūtu.

Ja tu nebūtu pacēlis augšā un redzējis tos amīšus - tad es teiktu, ka pie vainas ir tas regulējošais vārsts - kurš tad nosaka, cik daudz vajag celt to vāģi augšā, barojot eļļu vai laižot atpakaļ bačokā. Vismaz W123 tam vārstam ir tāds lēts blīvju/atsperes remkomplekts - tas arī tad ir risinājums, ja tur viss necilājās kārtīgi, bet amortizācija ir OK.

Tai sistēmai ir pāris komponenti, kuri ir ļoti cieši saistīti - viens sūds nobrūk, pabrauc kādu laiku un vēl kas ir nomiris.
Pēdējo reizi laboja benito - 28. Jūlijs 2010, 13:42, kopā labots 1 reizi.

Pneimopiekare !!!

28. Jūlijs 2010, 14:00

50Ls pa ami..
Restaurātors vizīti nozīmēja nākamnedēļ vidū.. aizņemts. Par vainām viņš neko nezin/negrib zināt. Tikai restaurē...
Netieku gudrs kas īsti pie vainas.. vēl jau tas ka ceļ nepaireizi izgriežot stūri ! :hvz:

Pneimopiekare !!!

28. Jūlijs 2010, 14:36

Var jau arī būt, ka hidraulikas vārsti nepareizi strādā, ja ir beigts amis vienā pusē - tobiš nav simetrija.

Vari pameklēt kur stāv tie vārsti un paskatīties, moš kaut kas tur sulo vai ir izļurkājies kāds savienojums.

Pneimopiekare !!!

28. Jūlijs 2010, 15:30

28 July 2010 15:00:40 Vecais rakstīja:
50Ls pa ami..
Restaurātors vizīti nozīmēja nākamnedēļ vidū.. aizņemts. Par vainām viņš neko nezin/negrib zināt. Tikai restaurē...
Netieku gudrs kas īsti pie vainas.. vēl jau tas ka ceļ nepaireizi izgriežot stūri ! :hvz:

Varbūt vari man ar PM restaurātora koordinātes? kādreiz var ievajdzēties!

Pneimopiekare !!!

28. Jūlijs 2010, 23:28

Tad tipa suns uz sienakaudzes?:]

Pneimopiekare !!!

29. Jūlijs 2010, 07:46

28 July 2010 10:29:02 plashs rakstīja:
popitkas ir bijušas un pēc nostāstiem ir beigušās ar total failure ...
visdrizāk tev olas neturēja jau ilgāku laiku un taga amji ir vienkārši izsisti ...
moš pameklē šrotā?
500ls jau nu nav nekāda meganauda ...galu galā tu pārvietojies ar biznesa klases auto ...joli pali :mhihi:

Plashs!!! 500 LVL priekš tevis protams nav meganauda tik pats par jebko kas dārgāks par 0.99 LVL uzskata ka jau ir krāpšana!!:doh:

Pneimopiekare !!!

29. Jūlijs 2010, 09:36

28 July 2010 16:30:18 Ugis rakstīja:
50Ls pa ami..

Tak ieliec tā restaurētāj nummuru studijā,gan jau daudziem noderēs!Ja ne tagad,tad vēlāk noteikti.:cool:

Pneimopiekare !!!

29. Jūlijs 2010, 11:18

29 July 2010 08:46:21 becker rakstīja:
28 July 2010 10:29:02 plashs rakstīja:
popitkas ir bijušas un pēc nostāstiem ir beigušās ar total failure ...
visdrizāk tev olas neturēja jau ilgāku laiku un taga amji ir vienkārši izsisti ...
moš pameklē šrotā?
500ls jau nu nav nekāda meganauda ...galu galā tu pārvietojies ar biznesa klases auto ...joli pali :mhihi:

Plashs!!! 500 LVL priekš tevis protams nav meganauda tik pats par jebko kas dārgāks par 0.99 LVL uzskata ka jau ir krāpšana!!:doh:

1. es nebraucu ar korporāciju prezidentiem domātiem verķiem un nesūkstos ka detaļas nemaksā kā opelim
2. es nemaksāju par visādiem mēsliem kosmiskas cenas.
3.man kakraz pēc kādas nedēļas būs pakaļa savesta kārtībā - pakaļējie amji olas, bumbas ...un viss pārējais kopā ar tiltu un visiem cauruļvadiem ...
Uzmini nu cik man tas izmaksāja? pareizi virs 500ls ...bet ko vajag to vajag.
kad nav naudas es nebraucu ar mersi un punkts! :finger:
Pēdējo reizi laboja plashs - 29. Jūlijs 2010, 11:19, kopā labots 1 reizi.

Pneimopiekare !!!

29. Jūlijs 2010, 11:20

29 July 2010 10:36:13 gatis24 rakstīja:
28 July 2010 16:30:18 Ugis rakstīja:
50Ls pa ami..

Tak ieliec tā restaurētāj nummuru studijā,gan jau daudziem noderēs!Ja ne tagad,tad vēlāk noteikti.:cool:

kad pēc pusgada visiem kluba apmeklētāju auto saks atkal viss tecēt ...varēsit gaudot par izmestiem 100ls.:doh:
Tēma slēgta