Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

rokasbremzes remonts.

18. Februāris 2009, 23:03

Man klučus nomaina pie bremžu kluču maiņas. Ja jau kluči, tad vēl kaut kā turētos...

rokasbremzes remonts.

18. Februāris 2009, 23:06

[user]600231|Kriksis|[/user]paldies par piedāvājumiem, škiet ka draugi tomēr izpalīdzes, bet kādi varētu būt iemesli ka nestrādā, pat uz minimālāka slīpuma :( un vai tā ir liela čakarēšanās MB to sataisīt :)?

Ir chakareshanaas,pasham ar domkratu un bez normala instrumenta ir ko pamocities!troses galaa pie pasiem lokiem ir taads kaa mehanisms,tas vienmeer sarusee+ vel pa vidu zem auto it tada ka trapece kur viena trose saiet divaas,ideala variantaa arii janonem nost un jaaiestraadaa,vai vismaz japarbauda vai straadaa!Talak jau jaskataas pashas troses,loki un diski!Servisaa darbs 20-40ls darbs!Sorri,varbuut nesaprotami,latvieshu valodu gruuti atcereeties!
:D

rokasbremzes remonts.

18. Februāris 2009, 23:08

Sarūsējis troses regulācijas mehānisms (kas ir notīrams) norūsējuši trošu gali, sasprūduši regulatori barabanos, sliktākajā gadījumā kādi 40 ls bez darba.

rokasbremzes remonts.

18. Februāris 2009, 23:08

protams, bez instrumenta tur nekā nebūs..

rokasbremzes remonts.

18. Februāris 2009, 23:09

tāpēc jāliek hidrauliskais ručņiks un regulāri jābrauc driftā, lai neierūsē!

rokasbremzes remonts.

18. Februāris 2009, 23:25

Skaidrss, paldies ;)

rokasbremzes remonts.

19. Februāris 2009, 06:58

Kura trose bija tā atšķirīgā kupejai no sedana? tā viena no pedāļa līdz sadalītājam, vai tās divas no "trapeces"?

rokasbremzes remonts.

19. Februāris 2009, 19:33

[user]326388|Jazznfunk|[/user]Kura trose bija tā atšķirīgā kupejai no sedana? tā viena no pedāļa līdz sadalītājam, vai tās divas no "trapeces"?

Man gan likas ka visas bija vienadas,tas no trapeces vismaz to4 vienaadas!

rokasbremzes remonts.

19. Februāris 2009, 19:38

[user]224431|Sick|[/user]
[user]326388|Jazznfunk|[/user]Kura trose bija tā atšķirīgā kupejai no sedana? tā viena no pedāļa līdz sadalītājam, vai tās divas no "trapeces"?

Man gan likas ka visas bija vienadas,tas no trapeces vismaz to4 vienaadas!

Sedanam bāze it kā garāka. :whistle:

rokasbremzes remonts.

19. Februāris 2009, 20:01

runa ir par trapeci
Tēma slēgta