Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
12. Jūlijs 2008, 23:41
WD 40 taados gadiijumos maz ko dod, pa virsu aptek un viss. Bremzhu skidrumu gan nevajadzeetu kur pagadaas liet, tas ir koroziivs un ljoti nedraudziigs pret kraasu, kraasa peec kaada laika gabaliem vienkaarshi nojiet nost.
Ja vienkaarshi atskruuveet nevar, tad sildiit, sist, metinaat. Bet tikai praatiigi. Urbj tikai tad, kad sruuve ir jau aplauzta (noveerpta) un disks ir nonjemts.
13. Jūlijs 2008, 01:25
ja tev nav zel to disku tad pasildi ar gazi tikai neparcenties silddot dabusi vala 99.9% pa vienai skruvej nekas nekaites tikai nenodedzini masinu
13. Jūlijs 2008, 06:50
man beidzot tas izdevaas, viens gudrs cilveks ieteica uz skruuves galvas uzlikt mucinju un pa vinju dot ck speka ar kuvaldu

un re skruuve attaisaas
13. Jūlijs 2008, 18:26
un tagad mācība, ka skrūves jāsmērē ar grafīta vai citu smāķi... parasti uzdodot ar kuvaldu daļa skrūves paliek stupicā
14. Jūlijs 2008, 04:36
nju man paveicaas jo visas skruves pilniibaa izgaaja
14. Jūlijs 2008, 12:48
lai tada shnaga nenotiktu,esmu nopircis metchiku un lerku d12 solis1,5. un esmu pardzinis vitnes gan stupicam gan skruvem,un pie ieskruvesanas izmantoju solidolu.
15. Jūlijs 2008, 11:01
nu par solidolu , to gan neieteiktu dariit, tam vinjw nav paredzeets, man pazinja sasmereja vienreiz skruves ar solidolu, a kad vajadzeja dabut skruves valjaa tas bij peec kaada pus gada, visaam skruuveem galvas tikai aprava
15. Jūlijs 2008, 13:02
Solidolam nav ne vainas. Vara smeere, ar ko visos servisos shitaas lietas vien smeeree arii ir uz solidola baazes. Vajag tikai smeereet skruuves viitni un skruuves konisko dalju, kas piespiezhas pie diska. Ljoti biezhi viitnee nav nekaada vaina, bet berzes moments uz skruuves un diska saskares virsmaam gan ir par lielu.
15. Jūlijs 2008, 13:06
Solidolam vajag biku pieliet nigrolu un viss ir bumbās. Vislielākās ziepes jau taisa netik daudz vītne kā konuss. Solidols ar nigrolu kopā ir štelle