Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Pazuda bremzes

09. Septembris 2007, 16:23

Jaa, laimiigie kam ir garaaza, vai arii vieta kur pasham kimereeties gar auto, man taadas iespeejas nav :cry:

Par to vaacinja uzrakstu, skatiijos, nekaa sakariiga neizlasiju, paskatiishos uzmaniigak:)
Paldies

Pazuda bremzes

09. Septembris 2007, 17:09

Jaa, apraavu bremzu slaucinjaa skruuvei galvu pie ABS :x izraadaas ljoti miiksts materials un nu jau mekleeju evakuatoru :(

Par to vacinja uzrakstu, toc ir DOT4 (Danke)

Pazuda bremzes

09. Septembris 2007, 17:18

nu re... ar evakuatoru vajadzeja sakt... bremzu trubinu nomaina vienmer ir pinkeriga laimes spele! var palaimeties un visas skruves atskruvet, bet var ari apraut vai launakaja gadijuma noverpt... :? taka... lai pisas servisa vechi! esmu jau daudziem pats mainijis... turpmak lausu to darit citiem un labak par to samaksashu!

Pazuda bremzes

09. Septembris 2007, 18:00

nekā traka tur nav! man patīk :) ja kādam ir kāds restaurējams suports stiepiet šurp! 10-20LS un strādās kā jauns

Pazuda bremzes

09. Septembris 2007, 18:09

Cik ilga laika? man Fordam viens shvaki strada! rocene netur!

Pazuda bremzes

09. Septembris 2007, 18:16

pats ņemsi nost,vai man būs jāņem?

Pazuda bremzes

09. Septembris 2007, 18:18

nu tur jau tas akis ka nonemshana ir tas sudigakais! tur jau ta visa sals ka kas zin vai visper tas trubinas ir atskruvejamas! Suportu saremontet nav liela maksla kad tas stav uz galda! :D

Pazuda bremzes

09. Septembris 2007, 18:26

es tev PZ aizsūtiju

Pazuda bremzes

09. Septembris 2007, 19:24

ok, es ar fleksi to suportu noņemšu! :D

Pazuda bremzes

09. Septembris 2007, 19:27

[user]75137|Bpa4|[/user]ok, es ar fleksi to suportu noņemšu! :D

labi... tad braucat abi... tu ar fleksi nonemsi... Lincis iekustinas... un tad man pasham jashtuko ka ar plastalinu atpakal pielikt? 8D :D :D :D
Tēma slēgta