Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

!!!reduktors!!!

24. Augusts 2007, 12:24

ja ir kads, kas ir Rīgā un var tās nopirkt, tad MBBus tel.: 7805006 :) pateiksi vin kodu, ko vajag, viņi pateiks cenu vai uz doto brīdi viņiem šīs detaļas ir pieejamas vai jāpasūta... :ninja:

!!!reduktors!!!

25. Augusts 2007, 01:06

[user]26014|Roma|[/user]A kas tev, eļļa tur tek? Nu tad 5Ls/gab. MB Busā (oriģinālās!)!

Jā tek eļļa!

!!!reduktors!!!

25. Augusts 2007, 02:45

ja tek ella tad es ir buut domat ka ta saucamas puteklju gumijas nav pa 5ls bet blivslegi jamaina.jarauj pusass araa un jaaskataas.
PS. ja nemaldos tu to Coupe nesen panjeemi un jau sakas problemas,a teica ka laba stavokli esot :P nu tas taa!

!!!reduktors!!!

25. Augusts 2007, 08:03

[user]219649|lincis|[/user]ja tek ella tad es ir buut domat ka ta saucamas puteklju gumijas nav pa 5ls bet blivslegi jamaina.jarauj pusass araa un jaaskataas.
PS. ja nemaldos tu to Coupe nesen panjeemi un jau sakas problemas,a teica ka laba stavokli esot :P nu tas taa!

nu beidz... problemu nav tik ar jauniem autiniem... jo vecaks jo vairak sak list ara visadi knifini... un blivslegs nebut nav mirstama vaina!!!

!!!reduktors!!!

25. Augusts 2007, 08:59

[user]219649|lincis|[/user]ja tek ella tad es ir buut domat ka ta saucamas puteklju gumijas nav pa 5ls bet blivslegi jamaina.jarauj pusass araa un jaaskataas.

Topika augšā ir tieši raxtīts ka blīvjslēgi pie pussasīm!
Iepriekšējais saimnieks Rolalips, esot zinājis ka tur tek eļļa tik uzskatīja to par sīkumu, ka neuzskatīja par vajadzīgu to pateikt!tikai pēctam kad atbraucu mājās pacēlu mašīnu uz bedres tad ieraudzīju!
P.S.Tu domā ka Tev bumers ir labākā stāvoklī?

!!!reduktors!!!

25. Augusts 2007, 13:54

[/quote]Tev bumers ir labākā stāvoklī?[/quote]
un kaa tu doma ja vacija auto ir braucis tikai viens saimnieks un pardevis to pec garantijas beigam uz lv.Latvija braukusi meitene kura izsitusi lampu un nometusi braukshanu pie malas jo bij staavokli,pec sika dzimshanas iepirkts E39 530d universals un E39 sedans nonacis manas rokas ar 238tk km ko apliecina visi zimogi serv. gramata,kas de beidzas 212tk ,latbema auto bijis ar 218tk uz ellas mainju, permalata 237tk ellas un siksnu maina. taka domaju ka mans BUUMEERS ir laba stavokli ja permalat un latbema konstateja tikai vienu defektu ritoshaja i to ar kuru varot braukt veel ilgi,bet driz tas tiks likvidets

!!!reduktors!!!

25. Augusts 2007, 19:22

Es ev šodien nomainiju reduktora blīvslēgus pusasīm. Vēlāk būs foto.
Īss apraksts- MB buss nerubī pārdot pareizo detaļu. Nācās Dominikā pirkt. Tur, tomēr, džekiņš sajēdza izlasīt un atšķirt reduktoru ar bloķi no bez bloķa un ar ASR un bez ASR.

!!!reduktors!!!

25. Augusts 2007, 22:38

vai kāds ir saskāries ar reduktora gaudošanu, saka ka itka gultnis no kardana puses, ko nomainit nevarot, bet kur sameklet lietotu reduktoru? varb kads ko zina

!!!reduktors!!!

26. Augusts 2007, 11:27

kā tad nu nevar nomainīt. Tur darba daudz, bet nomainīt var. Naudas tas arī paņems daudz. Ko varu ieteikt? Lietotu reduktoru jāizvēlas no neizjauktas mašīnas. Tad Tu par 1% palielināsi iespēju nopirkt nenobrauktu reduktoru. Kopā tavas iespēja jau būs 2% :D
Pirkt lietotu reduktoru ir ļoti riskants pasākums. Kur pirkt? šrotā. Un reti šrotā nonāk w210 kurš nav taksis :whistle:

!!!reduktors!!!

26. Augusts 2007, 22:25

ar reduktoriem ir traki, man arī stāv donors ar asd reduktoru gaudojošu. Nu baisi gribās to bloķi... vācu info un secinu, ka gemors konkrēts. Remontē ar šeibošanas paņēmienu. vairākas reizes starp sazobi izlaiž folija papīru. Skatās vai uz folija veidojās prezīzi zobratu nospiedomi. Skatās, lai foliju neplēš, to visu piedzen ar dažādu šeibu biezumu. Katrā ziņā, negaudojošus reduktorus māk salikt tikai rūpnīcā :D
Tēma slēgta